O Γκριεζμάν άκουσε τον Κουρτουά και... αγρίεψε!

Ο Τιμπό Κουρτουά έχυσε δηλητήριο κατά της Γαλλίας μετά τον αποκλεισμό του Βελγίου στα ημιτελικά του Μουντιάλ και ο Αντουάν Γκριεζμάν ανέλαβε με ατάκα-φωτιά να τον βάλει στη... θέση του. Διαβάστε το story.

France's Antoine Griezmann smiles as he answers journalists during a press conference at the 2018 soccer World Cup in Istra, Russia, Friday, July 13, 2018. (AP Photo/David Vincent)
France's Antoine Griezmann smiles as he answers journalists during a press conference at the 2018 soccer World Cup in Istra, Russia, Friday, July 13, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP PHOTO/DAVID VINCENT

Η Γαλλία έχει στο μυαλό της τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ κόντρα στην Κροατία όπου θα διεκδικήσει (στον τρίτο τελικό της ιστορίας της) τον δεύτερο παγκόσμιο τίτλο στην ιστορία της, παρόλα αυτά ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν αφήνει τίποτα να πέσει... κάτω.

Απόδειξη η παρουσία του στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ενόψει του τελικού, με τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης να δέχεται ερώτηση για τον... Τιμπό Κουρτουά και να απαντάει αναλόγως

"Θα προτιμούσα να είχαμε χάσει από την Βραζιλία στα προημιτελικά. Τουλάχιστον, εκείνη ήταν ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Η Γαλλία είναι μία αντι-ποδοσφαιρική ομάδα" είχε πει ο Κουρτουά μετά το αντίο του Βελγίου από τη συνέχεια του Μουντιάλ (ηττήθηκε 1-0 από την Γαλλία με την κεφαλιά του Ουμτιτί), με τον Γκριεζμάν να ερωτάται και να πληρώνει με το ίδιο νόμισμα.

"Μήπως νομίζει πως η Τσέλσι παίζει ποδόσφαιρο στο στιλ της Μπαρτσελόνα;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK