Ο Κάσπερ έδειχνε πως θα γινόταν... Πέτερ από μικρός!

Η φράση "το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά" ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Κάσπερ Σμάιχελ, με ένα video από την παιδική του ηλικία παραγωγής Premier League να είναι πιλότος για το τι βλέπουμε τώρα!

Denmark goalkeeper Kasper Schmeichel applauds supporters team after the round of 16 match between Croatia and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Sunday, July 1, 2018. Croatia eliminates Denmark 3-2 on penalties after game ends 1-1. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Denmark goalkeeper Kasper Schmeichel applauds supporters team after the round of 16 match between Croatia and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod Stadium, in Nizhny Novgorod, Russia, Sunday, July 1, 2018. Croatia eliminates Denmark 3-2 on penalties after game ends 1-1. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν δεν ήταν ο Κάσπερ Σμάιχελ, η Δανία δεν θα διεκδικούσε μέχρι... τέλους την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Μουντιάλ. Εκείνος ήταν που ύψωσε ένα τεράστιο "STOP" στον Λούκα Μόντριτς στο πέναλτι που του εκτέλεσε ο Κροάτης λίγα λεπτά πριν το φινάλε της παράτασης, εκείνος ήταν επίσης που έπιασε δύο πέναλτι στην έξτρα διαδικασία.

Δεν μπόρεσε να χαρίσει το εισιτήριο της οκτάδας στους συμπατριώτες του αφού βρήκε απέναντί του έναν εξίσου ικανότατο κίπερ, τον Σούμπασιτς που έπιασε τρία πέναλτι, η ουσία όμως δεν αλλάζει: ο Πέτερ Σμάιχελ μόνο υπερήφανος μπορεί να αισθάνεται για το γιο του που διατηρεί την παράδοση της οικογένειας στο ποδόσφαιρο..

Όσο για το μυστικό του 31χρονου τερματοφύλακα της Λέστερ και της εθνικής Δανίας; Το ότι από μικρός είχε μπει στο... κουρμπέτι όπως δείχνει και ένα video της Premier League, που τον δείχνει να προπονείται στα πέναλτι με το γιο του Πολ Ινς την εποχή που ο πατέρας του μεσουρανούσε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη δεκαετία του '90.

Πόσο μακριά θα μπορέσει να φτάσει στο φετινό Μουντιάλ η Κροατία;

News 24/7

24MEDIA NETWORK