Ο Μούσα έγινε... Μέσι και η Αργεντινή ελπίζει!

Αν η παρέα του Λίο ελπίζει ακόμη σε πρόκριση στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οφείλει στα γκολ του Νιγηριανού φορ που έκανε ό,τι δεν κατάφερε ο Μέσι στην άμυνα της Ισλανδίας (2-0)!

Nigeria's Ahmed Musa, left, is embraced by a teammate as they celebrate their 2-0 win over Iceland in their group D match at the 2018 soccer World Cup in the Volgograd Arena in Volgograd, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Νιγηρία Ισλανδία AP

Το παιχνίδι της Νιγηρίας με την Ισλανδία κύλησε όπως το ήθελε η... Αργεντινή. Το 2-0 των Αφρικανών στο Βόλγκογκραντ ήταν βολικό για τους "γκαούτσος", οι οποίοι παρά το "ταπεινωτικό" 3-0 από τους Κροάτες ελπίζουν βάσιμα σε πρόκριση.

Ας είναι καλά ο Αχμέντ Μούσα, ο οποίος εξέθεσε δις την άμυνα των Ισλανδών, στο 49' και στο 75', και πέτυχε ό,τι προ ημερών δεν είχαν καταφέρει σε +90 λεπτά ο Μέσι και η παρέα του.

Πλέον η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι (αν μείνει στον πάγκο) χρειάζεται απλώς νίκη επί της Νιγηρίας για να συνεχίσει στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού όσο αδιάφορη βαθμολογικά κι αν είναι η σίγουρα πρώτη Κροατία, όσες αλλαγές κι αν κάνει ο Ντάλιτς, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να χάσει από τους νησιώτες.

Ακόμη κι αν πάντως γίνει η έκπληξη, τότε όλα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων. Και εκεί το χαμένο πέναλτι του Σίγκουρντσον στο 83' (ψηλά άουτ), το οποίο χρεώθηκε από VAR, δεν αποκλείεται να κοστίσει στην Ισλανδία την ιστορικότερη ποδοσφαιρική στιγμή της.

Όπως και να 'χει, τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής στον Δ' όμιλο θα είναι συναρπαστικά.

* Θα νικήσει για να προκριθεί η Αργεντινή στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

News 24/7

24MEDIA NETWORK