O Ντι Μαρία έβαλε γκολάρα και τα... έδειξε!

Ο πανηγυρισμός του Άνχελ Ντι Μαρία όταν "κατέστρεψε" με ασύλληπτο σουτ τον Ούγκο Λορίς ήταν ένα ξέσπασμα προς τους πάντες και τα πάντα. Ο Αργεντινός δεν έχει ακούσει λίγα τελευταία και αποφάσισε να γιορτάσει προκλητικά (VIDEO).

O Ντι Μαρία έβαλε γκολάρα και τα... έδειξε!

Ένα σουτ του Άνχελ Ντι Μαρία ήταν αρκετό για να καταφέρει η Αργεντινή να μπει στ' αποδυτήρια ισόπαλη 1-1 με τη Γαλλία.

Η γκολάρα του Αργεντινού της Παρί φοβερή, ένα σουτ... ποίημα που "καρφώθηκε" στην εστία του δύσμοιρου Ούγκο Λορίς που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παρά την προσπάθεια.

Πέρα από το γκολ, όμως, στα highlight μπαίνει και ο πανηγυρισμός του Ντι Μαρία.

Ο 30χρονος σταρ τα... έδειξε σε μία ενέργεια που μεταφράζεται ως "απάντηση" προς τους επικριτές του που θεωρούν άδικο να παίζει βασικός στην "αλμπισελέστε" και πως το... άστρο του μετά τη φυγή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει σβήσει.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρώην της Μπενφίκα μετά την πρόκριση της ομάδας του Σαμπαόλι επί της Νιγηρίας, ήταν ο παίκτης που δέχθηκε σφοδρή κριτική. Είχε γραφτεί ότι δεν βοήθησε καθόλου στην προσπάθεια και πως καθ' όλη τη διάρκεια του "τελικού"... φώναζε με την απόδοσή του στον προπονητή να τον περάσει εκτός!

Σαφώς, όλα αυτά μαζεύτηκαν και ο Ντι Μαρία βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να δείξει και την ποιότητά του ως παίκτης, αλλά και την... αλητεία του με τον πανηγυρισμό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK