Ο Ντρογκμπά ανακάλυψε τον... κλώνο του στο Μουντιάλ

Η Ακτή Ελεφαντοστού δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για αυτό το Μουντιάλ, παρόλα αυτά ο Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν άργησε να εντοπίσει τον παίκτη που "φέρνει" λίγο σε αυτόν. Αιτία ο ίδιος πανηγυρισμός!

Ο Ντρογκμπά ανακάλυψε τον... κλώνο του στο Μουντιάλ

Τι και αν η Ακτή Ελεφαντοστού δεν μπόρεσε να τσεκάρει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας αυτό το καλοκαίρι; Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός των "ελεφάντων", Ντιντιέ Ντρογκμπά, παρακολουθεί ανελλιπώς το φετινό Μουντιαλ έχοντας και την ιδιότητα του τηλεσχολιαστή για το BBC και μέσα από την... τριβή του με τα ματς δεν άργησε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα με ένα τιτίβισμά του.

Και αυτό γιατί εντόπισε τον... κλώνο του, με έναν παίκτη της Τσέλσι, της ομάδας στην οποία μεγαλούργησε ο ίδιος για μία οκταετία (2004-2012) να έχει "δανειστεί" τον πανηγυρισμό του. Ο λόγος για τον Εντέν Αζάρ που έχει μάλιστα αρχίσει σούπερ το τουρνουά με τη φανέλα της εθνικής Βελγίου.

"Αυτό μου θυμίζει κάποιον. Εντέν Αζάρ, σπουδαίο τελείωμα αδερφέ... Αναφέρομαι στον πανηγυρισμό", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο 40χρονος Ντρογκμπά.

Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΖΑΡ...

ΠΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK