Ο πιο κοντινός άνθρωπος του Εζίλ τον καλεί να σταματήσει από την εθνική

Μπορεί να μην έχει πλέον το ρόλο του συμβούλου το Μεσούτ Εζίλ, αλλά ο πατέρας του Μουσταφά συνεχίζει να μιλάει για εκείνον δημόσια, τονίζοντας πως αν ήταν στη θέση του γιου θα είχε αποσυρθεί από την εθνική Γερμανίας.

Arsenal's Mesut Ozil, left, keeps the ball as Atletico's players try to stop him during the Europa League semifinal first leg soccer match between Arsenal FC and Atletico Madrid at Emirates Stadium in London, Thursday, April 26, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's Mesut Ozil, left, keeps the ball as Atletico's players try to stop him during the Europa League semifinal first leg soccer match between Arsenal FC and Atletico Madrid at Emirates Stadium in London, Thursday, April 26, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP IMAGE

Σύμφωνα με τον πατέρα του Μεσούτ Εζίλ, Μουσταφά, όταν κερδίζει η Γερμανία είναι ομαδική δουλειά, όταν όμως χάσει φταίει ο γιος του...

Ο πατέρας Εζίλ, λοιπόν, τα έβαλε με όλους και με όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γερμανικό Μέσο, σημειώνοντας ότι ο υιός του είναι ένα ντροπαλό παιδί που τα παίρνει όλα κατάκαρδα και αν ο ίδιος βρισκόταν στη θέση του τότε θα είχε αποσυρθεί από την εθνική ομάδα.

Για τον Μουσταφά, ο Μεσούτ έχει προσφέρει τα πάντα στη Γερμανία εδώ και 9 χρόνια, όμως κανείς δεν του το αναγνωρίζει. Αποκορύφωμα για τον 50χρονο, πρώην σύμβουλο του παίκτη της Άρσεναλ ήταν στο φιλικό με την Αυστρία όταν οι ίδιοι οι οπαδοί αποδοκίμαζαν τον γιο του.

Όλα αυτά προήλθαν μετά τη φωτογραφία που έβγαλε ο Εζίλ με τον Ερντογάν. Για τον πατέρα του Γερμανού ήταν μία λάθος κίνηση του γιου του. Βέβαια, ο Μουσταφά δικαιολόγησε τον 29χρονο, αναφέροντας πως είναι ένα παιδί ντροπαλό που δεν θα μπορούσε ν' αρνηθεί σε κάποιον κάτι, όπως στον Τούρκο πρόεδρο μία πόζα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK