Ο Σαουθγκέιτ του άρπαξε τη γυναίκα αλλά στηρίζει Αγγλία!

Ο Γκάρι Σαουθγκέιτ έχει κάνει όλους Άγγλους να ονειρεύονται τον παγκόσμιο τίτλο και είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους πλέον στο Νησί, όμως υπάρχει και κάποιος που θα μπορούσε να του κρατάει κακία καθώς του "έκλεψε" τη σύντροφό του ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός των "λιονταριών". Διαβάστε μία παράξενη ιστορία που έχει τις ρίζες της στη δεκαετία του '90!

Ο Σαουθγκέιτ του άρπαξε τη γυναίκα αλλά στηρίζει Αγγλία!

Ουδείς την υπολόγιζε λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά (οι ίδιοι οι άνθρωποί της είχαν φροντίσει να ρίξουν αρκετά τον πήχη, επιχειρώντας να κρατήσουν χαμηλά τη μπάλα μετά από τα τόσα... παθήματα προηγουμένων Μουντιάλ), να όμως που αυτή η Αγγλία με το όχι τόσο πλούσιο ταλέντο αλλά με πλάνο, οργάνωση και σχέδιο, δείχνει ικανή να πάει μακριά.

Ίσως και στο τέλος του δρόμου, γιατί όχι; Άλλωστε έχει ήδη κάνει τις υπερβάσεις της. Έφτασε στους "8" για πρώτη φορά μετά το 2006 και επιβίωσε για πρώτη φορά στην ιστορία της μεσα από τα πέναλτι που ήταν ο μόνιμος εφιάλτης της ενώ για να βρεθεί στον τελικό χρειάζεται να αποκλείσει πρώτα την Σουηδία και έπειτα (αν το καταφέρει αυτό) τη νικήτρια του ζευγαριού Κροατία-Ρωσία. Εφικτά πράγματα δηλαδή.

Αν υπάρχει πάντως ένας άνθρωπος στον οποίο πιστώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας ως τώρα, αυτός είναι σίγουρα ο Γκάρι Σαουθγκέιτ που έχει βάλει τη σφραγίδα του σε αυτό το γκρουπ, με τον 47χρονο τεχνικό να έχει κάνει άπαντες να μιλούν με πολύ καλά λόγια για το έργο του.

England head coach Gareth Southgate, second from right, and England's Harry Kane celebrate after winning the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
England head coach Gareth Southgate, second from right, and England's Harry Kane celebrate after winning the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Όλη λοιπόν η Αγγλία είναι στο πλευρό του και δικαιολογημένα. Ή μήπως δεν είναι όλοι μαζί του; Σύμφωνα με μία ιστορία που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η "Daily Mail", υπάρχει κάποιος και συγκεκριμένα ο κύριος Ράσελ Γκιμπς που θα είχε λόγους να κρατάει κακία στον Σαουθγκέιτ καθώς πριν από αρκετά χρόνια ήταν εκείνος που του "έκλεψε" τη σύντροφό του και την έκανε δική του.

Αναφερόμαστε στην 51χρονη Άλισον Σαουθγκέιτ, την οποία νυμφεύτηκε ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας το 1997 (είναι κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερή του) και με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά: την 19χρονη Μία, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και τον Φλιν, που είναι μαθητής σε σχολείο του Γιόρκσαϊρ.

Τι συνέβη λοιπόν πριν από δύο δεκαετίες; Την εποχή που ο Σαουθγκέιτ ήταν νεαρός παίκτης και αγωνιζόταν στην Κρίσταλ Πάλας ερωτεύτηκε την Άλισον που εκείνη την εποχή ήταν βοηθός πωλήτριας σε μπουτίκ στο Λονδίνο. Προκειμένου να την βλέπει όσο το δυνατόν περισσότερο, ο νυν τεχνικός των "λιονταριών" περνούσε αρκετές ώρες από τη ζωή του σε εκείνο το μαγαζί αγοράζοντας πράγματα, με τον έρωτά του για εκείνη να μεγαλώνει καθημερινά.

England head coach Gareth Southgate gestures to the stands at the end of the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
England head coach Gareth Southgate gestures to the stands at the end of the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Υπήρχε όμως ένα "πρόβλημα" και αυτό ήταν πως η Άλισον όχι μόνο δεν ήταν ελεύθερη αλλά συζούσε με τον Ράσελ Γκιμπς που αναφέραμε νωρίτερα! Με αυτά τα δεδομένα (εις βάρος του) ο Σαουθγκέιτ έκανε δύο ολόκληρα χρόνια να βρει το κουράγιο να της μιλήσει και να της ζητήσει ραντεβού ενώ του πήρε άλλα τόσα μέχρι να γίνουν ζευγάρι και να παρατήσει τον τότε αγαπημένο της!

Επιλογή της που αποδείχτηκε σωστή εκ των υστέρων καθώς οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και είναι πλέον 21 χρόνια μαζί. Εν τω μεταξύ τη ζωή του συνεχίζει και ο Ράσελ Γκιμπς, ο οποίος με δηλώσεις του στην εφημερίδα ξεκαθάρισε πως "περασμένα ξεχασμένα" και ότι στηρίζει φανατικά την Αγγλία αφήνοντας πίσω το παρελθόν...

"Καλή τύχη στον Γκάρεθ και στην Άλισον. Τώρα πια είναι μία παλιά ιστορία. Και φυσικά θα υποστηρίξω το Σάββατο την Αγγλία και για τον Σαουθγκέιτ. Εύχομαι σε εκείνον, στην ομάδα και στην Άλισον την καλύτερη τύχη", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ε, αν η Αγγλία φτάσει μέχρι την πηγή και ξεδιψάσει, κατακτώντας το Μουντιάλ μετά από 52 χρόνια, τότε να είστε σίγουροι πως θα τον συγχωρέσει εντελώς για εκείνη την "αρπαγή"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK