Ό,τι και να κάνει ο Ιγκουαΐν, πάλι έμεινε στη μαύρη λίστα!

Η Αργεντινή πήρε το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ όμως η ηρεμία δεν έχει επανέλθε οριστικα, με το τελευταίο "θέμα" που προέκυψε να είναι ο νέος αποκλεισμός του Ιγκουαΐν από την αποστολή.

Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during a Champions League, Group D, soccer match between Sporting CP and Juventus at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Juventus' Gonzalo Higuain celebrates after scoring his side's opening goal during a Champions League, Group D, soccer match between Sporting CP and Juventus at the Alvalade stadium in Lisbon, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν όχι μόνο ξαναβρήκε την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα αλλά το έκανε και με εμφατικό τρόπο το περασμένο Σάββατο, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της Γιουβέντους κόντρα στην Μίλαν, παρόλα αυτά η Αργεντινή τού... γυρίζει την πλάτη.

Η αφλογιστία του πριν λίγο καιρό με την "αλμπισελέστε" είχε ως αποτέλεσμα ο Χόρχε Σαμπαόλι να τον βάλει στη μαύρη λίστα και να δώσει ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες και αυτό επιβεβαιώθηκε και στις κλήσεις του για επικείμενα φιλικά ματς με Νιγηρία και Ρωσία (11 & 14 Νοεμβρίου).

Ο "Πιπίτα" είναι πλέον βασικός στους "μπιανκονέρι" ωστόσο δεν κλήθηκε για αυτά ματς, στα οποία η Αργεντινή θα έχει επτά επιθετικούς: τους Μέσι, Αγκουέρο, Ικάρντι, Ντι Μαρία, Ντιμπάλα, Μπενεντέτο και Παβόν (οι δύο τελευταίοι είναι συμπαίκτες στην Μπόκα Τζούνιορς).

Σημειώνεται ότι μεταξύ των 11 μέσων που κλήθηκαν για αυτά τα δύο ματς είναι και ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού (2007-2009) και νυν της Σαν Λορένσο, Φερνάντο Μπελούστσι, με τον 34χρονο να θέτει έτσι υποψηφιότητα για να είναι το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας με την εθνική ομάδα της χώρας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK