Οι οπαδοί πάνε Μουντιάλ, χωρίς την... ομάδα τους!

"Εξαφανίστηκε" το 50% των εισιτηρίων για το Μουντιάλ στην Ρωσία το 2018. Το απίθανο στην όλη ιστορία βέβαια είναι πως η χώρα με τη δεύτερη μεγαλύτερη ζήτηση, δεν έχει προκριθεί καν στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Με... περήφανο tweet στον επίσημο λογαριασμό του Μουντιάλ, η FIFA ενημέρωσε πως 740.000 εισιτήρια έχουν ήδη προπωληθεί στην πρώτη φάση της όλης διαδικασίας. Στις 5 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει και πάλι η διάθεση που θα κρατήσει μέχρι τις 31/1/2018.

Στη συνέχεια, ανάλογα το πόσα "μαγικά χαρτάκια" θα... έχουν φύγει, το παράθυρο θα ανοίξει ξανά στις 13 Μαρτίου μέχρι τις 3 Απριλίου, ενώ μία τελευταία ευκαιρία θα έχουν οι φίλαθλοι στις 18 Απριλίου.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση, ωστόσο, όσον αφορά την προπώληση είναι οι χώρες με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Οι Ρώσοι, όπως ήταν αναμενόμενο, έχουν πάρει ήδη το 50% των εισιτηρίων της πρώτης φάσης, ενώ δεύτερη χώρα είναι οι ΗΠΑ!

Για όσους έχουν... κοντή μνήμη, να θυμίσουμε πως αποκλείστηκαν από το Μουντιάλ μετά την ήττα από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου τους!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΤΗΣΗ

1) Ρωσία

2) ΗΠΑ

3) Βραζιλία

4) Γερμανία

5) Κίνα

6) Μεξικό

7) Ισραήλ

8) Αργεντινή

9) Αυστραλία

10) Αγγλία

 

AP Photo/Ivan Sekretarev