Οι Σκωτσέζοι δεν... γουστάρουν τους Άγγλους ούτε στο Μουντιάλ!

Δείτε τι σκέφτηκαν οι Σκωτσέζοι για να πικάρουν την ομάδα της Αγγλίας ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο.(PHOTO)

Το ντέρμπι του 7ου ομίλου μεταξύ της Αγγλίας και του Βελγίου πλησιάζει και οι... ουδέτεροι καλούνται να επιλέξουν πλευρές. Μαντέψτε με ποιους ΔΕΝ θα είναι οι Σκωτσέζοι...

Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι τους δύο λαούς -ποδοσφαιρικά τουλάχιστον- διέπει μια σχέση αντιπάθειας κι όσον αφορά την μπάλα δεν πρόκειται ποτέ οι... Χαϊλάντερς να τα βρουν με τους Άγγλους.

Βέβαια, πολλοί είναι εκείνοι που θα υποστηρίξουν τα "τρία λιοντάρια" στην μάχη τους προς την κορυφή της κατάταξης, ακόμη περισσότεροι, όμως, είναι εκείνοι που θέλουν να τους δουν να αποτυγχάνουν.

Γι' αυτό τον λόγο βρήκαν έναν επικό τρόπο να πικάρουν την ομάδα του Σάουθγκειτ. Πως; Κρεμώντας βελγικές σημαίες στα παράθυρα των σπιτιών τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!