Οταν η Κολίντα συνάντησε τον Βλαντιμίρ...

Στο πλαίσιο της λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε με την πιο διάσημη πολιτικό (ελέω Μουντιάλ, κι όχι μόνο) Κολίντα Γκράμπαρ Κιτάροβιτς. Τι δώρο της έκανε ο Ρώσος και πώς του "απάντησε" εκείνη; (PHOTOS)

Αυτή, μπορείς να την χαρακτηρίσεις και την απόλυτη πολιτική - ποδοσφαιρική συνάντηση λόγω Μουντιάλ.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οικοδεσπότης του εφετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, υποδέχθηκε στο πλαίσιο της λήξης του θεσμού την πρόεδρο της Κροατίας, Κολίντα Γκράμπαρ Κιτάροβιτς...

Η κύρια πρόεδρος εξαιτίας της φοβερής πορείας της χώρας της στο Μουντιάλ, αλλά και της εμφάνισής της έχει γίνει viral και "παίζει" παντού.

Στη συνάντηση των δύο ηγετών υπήρξε και ανταλλαγή δώρων. Ο Πούτιν προσέφερε στην όμορφη πολιτικό μία ανθοδέσμη, ενώ εκείνη... ξήλωσε το "9" από τον Κράμαριτς, χάριζοντάς του μία φανέλα της Κροατίας.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...