Ούτε η μασκότ της Βραζίας γλίτωσε από τους Ρώσους σεκιούριτι!

Τα μέτρα ασφαλείας στην Ρωσία είναι τόσο αυστηρά ώστε ακόμα και η διάσημη μασκότ της Βραζιλιάς να βρει το μπελά της και να χρειαστεί ειδική μεσολάβηση για την... απελευθέρωσή της! Δείτε videos.

Πολλοί φοβόντουσαν πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου πως θα γινόντουσαν επεισόδια από θερμόαιμους οπαδούς, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι το επιλήψιμο με εξαίρεση κάποια επεισόδια μεταξύ των μεμονωμένων οπαδών.

Αν κάποιος αναρωτιέται πώς τα έχει καταφέρει ως τώρα η ρωσική αστυνομία να πάρει δέκα με τόνο στο θέμα της ασφάλειας στα γήπεδα, τότε δεν έχει παρά να διαβάσει τις παρακάτω αράδες που εχουν ως πρωταγωνιστή την... μασκότ της εθνικής Βραζιλίας.

Πρόκειται για τον "Canarino Pistola" ο οποιός βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η "Σελεσάο" και συμμετείχε σε χορούς και τραγούδια οπαδών ενόψει του αγώνα με την Σερβία, με τους σεκιούριτι όμως να βλέπουν πως δεν είχε "pass" για να βρίσκεται στο χώρο και να τον "τσακώνουν".

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ από την Ρωσία, χρειάστηκε να εγγυηθεί για αυτόν η βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία προκειμένου οι άνδρες ασφαλείας να τον αφήσουν ελεύθερο να συνεχίσει το... σόου του έξω από το ξενοδοχείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΟΤ

 

Η ΜΑΣΚΟΤ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ "ΣΕΛΕΣΑΟ":

 

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.