Πάει και η Ισπανία: Αυτά είναι τώρα τα φαβορί για την κούπα

Μετά τον αποκλεισμό της "φούρια ρόχα", άλλαξαν αυτομάτως οι αποδόσεις για την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και ποια εθνική δίδεται, αυτήν την ώρα, ως το φαβορί για κούπα!

Τα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου καταποντίζονται το ένα μετά το άλλο.

Η Ιταλία και η Ολλανδία δεν πήγαν καν στη Ρωσία. Η κάτοχος του Γερμανία αποκλείστηκε στους ομίλους. Η Αργεντινή πρόλαβε την τελευτία στιγμή το τρένο για τα νοκ άουτ και κατέβηκε στην πρώτη στάση. Η Ισπανία απέτυχε ν' αποκλείσει τη διοργανώτρια Ρωσία.

Υπό αυτές τις συνθήκες είναι λογικό οι αποδόσεις για την ομάδα που θα σηκώσει την κούπα να έχουν αλλάξει πλήρως.

Πρώτο φαβορί είναι για την ώρα η Γαλλία και δεύτερο η Βραζιλία, αφού δεν έχει περάσει ακόμη το πρώτο εμπόδιο που έχει για να βρεθεί στην 8άδα. Μετά έρχεται το Βέλγιο, έχοντας ακριβώς τις ίδιες πιθανόττηες με την Αγγλία που βρίσκεται στο καλό ταμπλό διασταυρώσεων, ενώ ακολουθεί η Κροατία.

Η Ουρουγουάη είναι χαμηλά γιατί έχει να παίξει με Γάλλους και δυνητικά είτε με τους Βραζιλιάνους είτε με τους Βέλγους για να φτάσει τελικό, ενώ παραδόξως Κολομβία και Ρωσία προσφέρονται σε ελκυστικές αποδόσεις, παρότι έχουν βατό δρόμο.

Ποια εμφανίζεται ως το αουτσάιντερ των αουτσάιντερ; Φυσικά η Ιαπωνία...

Εσείς σε ποια ομάδα βλέπετε να σηκώνει την κούπα;

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.