Παναμάς, μία παρέα παικτών που βλέπουν το ποδόσφαιρο ΑΛΛΙΩΣ!

Μπορεί να δέχτηκαν έξι γκολ από την Αγγλία στο δεύτερο παιχνίδι τους στα γήπεδα της Ρωσίας, όμως οι παίκτες του Παναμά πρωταγωνίστησαν στη φάση του Μουντιαλ χωρίς καν να... σκοράρουν (VIDEO).

A Panama supporter reacts after his team's 6-1 loss in their group G match against England at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
A Panama supporter reacts after his team's 6-1 loss in their group G match against England at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod , Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Παναμάς έδωσε μεγάλη μάχη για την παρθενική συμμετοχή του σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού έπρεπε για να γίνει αυτό να πετάξει εκτός τις ΗΠΑ και μέχρι στιγμής δείχνει να έχει κερδίσει τη συμπάθεια των ουδέτερων.

Ναι, έχουν δεχθεί μέχρι στιγμής 9 γκολ σε δύο ματς (3 από το Βέλγιο, 6 από την Αγγλία), όμως αυτή η εθνική ομάδα δείχνει πως έχει κατέβει στο γήπεδο για να το ευχαριστηθεί με αποτέλεσμα να προσφέρει χαρά και στον κόσμο της.

Έγινε φανερό από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των οπαδών των "καναλέρος" όταν η ομάδα τους πέτυχε το πρώτο γκολ στην ιστορία της σε Μουντιάλ, μειώνοντας σε 6-1 το σκορ με την Αγγλία, ωστόσο τους "ουδέτερους" φρόντισε να τους κατακτήσει πολύ νωρίτερα με φάση βγαλμένη από τα... παιδικά σχολικά μας χρόνια!

Panama' Felipe Baloy, left, celebrate with teammates after scoring his site's first goal during the group G match between England and Panama at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Darko Bandic)
Panama' Felipe Baloy, left, celebrate with teammates after scoring his site's first goal during the group G match between England and Panama at the 2018 soccer World Cup at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Sunday, June 24, 2018. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO

Με τον Χάρι Κέιν να κάνει το 2-0 από την άσπρη βούλα και τους συμπαίκτες του να τρέχουν προς το μέρος του για να πανηγυρίσουν, ένας παίκτης του Παναμά πήρε γρήγορα τη μπάλα από την εστία της ομάδας του και έτρεξε... σφαίρα προς το κέντρο, για να κάνει τη σέντρα και να πιάσει στον... ύπνο τους αντιπάλους.

Ήθελε να τους αιφνιδιάσει και θα το κατάφερνε αν αναλογιστεί κανείς πως η σέντρα έγινε και εκείνος και δύο συμπαίκτες του ξεχύθηκαν προς την περιοχή του Πίκφορντ, με τον διαιτητή Γκρίσα από την Αίγυπτο να του κόβει όμως τα φτερά, σταματώντας την προσπάθειά τους.

Αιτία το ότι θα έπρεπε οι Άγγλοι παίκτες να είναι στο δικό τους μισό γήπεδο για να γίνει η σέντρα, κάτι που δεν είχε συμβεί σε αυτή την περίπτωση αφού... πανηγύριζαν μαζί με τον Χάρι Κέιν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK