Πικάρουν τους Βραζιλιάνους με τον πιο... πικάντικο τρόπο!

Τι κοινό μπορεί να έχει ο ιστορικός και αλησμόνητος ημιτελικός του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου που έφερε μία ξεγυρισμένη 7άρα για την Βραζιλία με γερμανική εταιρία που παράγει λουκάνικα; Μην βιαστείτε να απαντήσετε αρνητικά γιατί όταν οργιάζει η ανθρώπινη φαντασία πολλά μπορούν να συμβούν...

Στις 13 Ιουλίου 2014 η Γερμανία νίκησε 1-0 την Αργεντινή με το γκολ του Μάριο Γκέτσε λίγο πριν το φινάλε της παράτασης και πανηγύρισε το τέταρτο Μουντιάλ στην ιστορία της, ωστόσο στη μνήμη των Γερμανών δεν έχει μείνει μόνο ο τελικός στο "Μαρακανά" αλλά και ο ημιτελικός που προηγήθηκε στο Μπέλο Οριζόντε.

Αιτία το ιστορικό 7-1 με το οποίο συνέτριψαν τα "πάντσερ" την αμφιτρύωνα του θεσμού Βραζιλία, με το σκορ είναι 5-0 από το πρώτο ημίωρο και την ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ να έχει βρει τέσσερις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα από το 23ο μέχρι το 29ο λεπτό!

 

Εκείνο το ματς είχε βυθίσει σε πένθος όλη τη Βραζιλια και είχε αντιμετωπιστεί ως εθνική τραγωδία και ταπείνωση, με τους Γερμανούς να έχουν στο μυαλό τους πως πλησιάζει η 4η επέτειος από εκείνο το ματς (στις 8 Ιουλίου) και να βρίσκουν έναν σατανικό τρόπο να θυμίσουν εκείνο το ματς στους Νοτιοαμερικανούς.

Εκείνη που φρόντισε για αυτό ήταν μία γνωστή επιχείρηση που παράγει λουκάνικα στην Γερμανία, καθώς έβγαλε στην κυκλοφορία ένα πακέτο με οκτώ λουκάνικα, επτά άσπρα και ένα καφέ, με τη συσκευασία -που η τιμή της είναι στα 4 ευρω- να έχει για αυτοκόλλητο τις σημαίες των δύο χωρών και το σκορ του αγώνα...

Σημειώνεται πως το χρώμα των λουκάνικων (η διαφοροποίησή τους ουσιαστικά στα 7 λευκά και στο 1 καφέ) προκάλεσε ντόρο στα social media καθώς έγινε λόγος για διάθεση ρατσιστική από πλευράς Γερμανών, με τους ανθρώπους της εταιρίας να ισχυρίζονται ωστόσο πως το χρώμα έχει να κάνει με τα συστατικά από τα οποία αποτελούνται τα λουκάνικα.

 

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.