Ποιος Μέσι; Για το νέο λουκ του Ρονάλντο φταίει ο... Κουαρέσμα!

Τα σενάρια ήθελαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αφήνει μούσι για να στείλει μήνυμα στον Μέσι πως εκείνος είναι ο καλύτερος, όμως ο Πορτογάλος τους άδειασε όλους κατονομάζοντας τον... Κουαρέσμα ως υπεύθυνο.

Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the group B match between Portugal and Morocco at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Victor Caivano)
Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the group B match between Portugal and Morocco at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Victor Caivano) AP PHOTO/VICTOR CAIVANO

Όσοι είχαν ποντάρει τα χρήματά τους στο ότι το μούσι που άφησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ ήταν "μήνυμα" προς τον Μέσι πως εκείνος είναι ο κορυφαίος στον κόσμο της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς (o Aργεντινός είχε φωτογραφηθεί πρόσφατα με τράγο, με τη λέξη goat να είναι ακρώνυμο της φράσης Greatest Of All Times), τότε μπορούν να... κλάψουν τα χρήματά τους.

Καμία σχέση! Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ όταν ρωτήθηκε για το νέο του λουκ, με τον αρχηγό της ομάδας του Φερνάντο Σάντος να εξηγεί με δηλώσεις του πως όλο αυτό είχε να κάνει απλά με ένα στοίχημα που είχε βαλει πριν την έναρξη του τουρνουά με τον Ρικάρντο Κουαρέσμα.

"Αυτό το νέο λουκ και αυτός ο πανηγυρισμός έχουν γεννηθεί μέσα από ένα αστείο με τον Κουαρέσμα. Ήμασταν στη σάουνα πριν τον αγώνα με την Ισπανία και ξυριζόμουν.

Άφησα μόνο ένα μικρό κομμάτι από τη γενειάδα και του είπα: "Εάν σκοράρω κόντρα στην Ισπανία δεν πρόκειται να ξυρίσω το μούσι μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σκόραρα και τήρησα την υπόσχεσή μου, τώρα ελπίζουμε να συνεχίσουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο CR7.

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK