"Πόλεμος'" για τη PHOTO του Τζόκοβιτς με τους 4 Κροάτες διεθνείς!

Πρώτα ήταν η φωτογραφία και έπειτα οι δηλώσεις του... Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στηρίζει Κροατία στον τελικό του Μουντιάλ και στην πατρίδα του υπήρχε έντονη αντίδραση από βουλευτή που μιλάει για ντροπή!

"Πόλεμος'" για τη PHOTO του Τζόκοβιτς με τους 4 Κροάτες διεθνείς!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει αυτές τις ημέρες στο μυαλό του το πώς θα μπορέσει να φτάσει στην κατάκτηση του Γουίμπλεντον όμως στην πατρίδα του έχει σηκωθεί κύμα αντιδράσεων εις βάρος του.

Αιτία δεν είναι το τένις αλλά το... ποδόσφαιρο, με τον δηλωμένο φαν του Ερυθρού Αστέρα και της Μίλαν να κάνει το "λάθος" να ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Κροατίας ενόψει του τελικού του Μουντιάλ με την Γαλλία και το γεγονός αυτό -σε συνδυασμό με προ τριμήνου φωτογραφία του με 4 Κροάτες διεθνείς (Μόντριτς, Ράκιτιτς, Κόβατσιτς, Πέρισιτς)- να φέρνει διαμάχη.

"Νόβακ, δεν ντρέπεσαι; Επαναλαμβάνω, όλοι εκείνοι που υποστήριξαν την Κροατία κόντρα στην Ρωσία ήταν τρελοί ο Τζόκοβιτς είναι εθνικός ήρωας αλλά πώς μπορεί να υποστηρίζει την Κροατία, δεν ντρέπεσαι;", δήλωσε ο Βλάντιμιρ Τζουκάνοβιτς, μέλος του σερβικού προοδευτικού κόμματος του προέδρου Αλεκσάντερ Βούτσιτς.

Οι κριτικές μάλιστα έγιναν ακόμα πιο έντονες όταν αναπαράχτηκε η φωτογραφία που έβγαλε πριν μερικούς μήνες με κάποια μέλη της εθνικής Κροατίας. "Αυτός ο τύπος ζει στο Μονακό και δεν νοιάζεται για τη Σερβία, φέρνοντας στο μυαλό μου πως η μάνα μου τον θεωρούσε σαν παιδί της, αισθάνομαι τυχερός που είναι νεκρή και δεν βλέπει αυτή τη ντροπή", έγραψε κάποιος που τον ακολουθεί στο Instagram.

Φυσικά υπήρχαν και εκείνοι που "έβγαλαν το καπέλο" στον Τζόκοβιτς για τη χείρα φιλίας που έτεινε στους Κροάτες ενόψει του τελικού, έναν follower του διάσημου Σέρβου τενίστα στο Instagram να κάνει το εξής σχόλιο: "Προτιμώ την αγάπη από το μίσος, ο πόλεμος τελείωσε, σας παρακαλώ ας μονιάσουμε, οι πολιτικοί είναι εκείνοι που χωρίζουν τους ανθρώπους, ο αθλητισμός μας κάνει φίλους".

Τη χείρα φιλίας που έτεινε πάντως ο "Νόλε" την δέχτηκε ο Μόντριτς και ανταπέδωσε άμεσα, με τον εγκέφαλο της εθνικής Κροατίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας να δηλώνει: "Είδαμε το τελευταίο σετ που έπαιξε χθες και είμαι σίγουρος πως αν έχουμε την ευκαιρία, θα τον δούμε και σήμερα το απόγευμα (σ.σ στην κόντρα του με τον Ναδάλ). Από τη στιγμή που μας υποστηρίζει, είμαστε φανς του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK