Προκαλεί τρόμο το Βέλγιο: "Έριξε" οκτώ γκολ στην Εσθονία!

Το Βέλγιο "σκόρπισε" με 8-1 την Εσθονία εντός έδρας και περιμένει πλέον με άγριες διαθέσεις την Ελλάδα. Η Κύπρος επικράτησε, όπως αναμενόταν, του αδύναμου Γιβραλτάρ με 3-1 και πήρε το πρώτο της τρίποντο.

Προκαλεί τρόμο το Βέλγιο: "Έριξε" οκτώ γκολ στην Εσθονία!

Το φαβορί του ομίλου της Εθνικής, το Βέλγιο, έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Εσθονία, την οποία και διέλυσε με το εντυπωσιακό 8-1!

Οι Εσθονοί δεν υπήρχαν στο γήπεδο και οι "διάβολοι" του Βελγίου έκαναν πραγματικά ό,τι ήθελαν. Ο Μενιέ στο 8' άνοιξε το σκορ, ενώ ακολούθησαν άλλα 2 γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 16' ο Μέρτενς και στο 25' ο Αζάρ διαμόρφωσαν το 3-0 για να μειώσει σε 3-1 στο 30' ο Ανιέρ για την Εσθονία. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ που δέχθηκε το Βέλγιο εντός έδρας στον όμιλο των προκριματικών.

Στην επανάληψη ο Καράσκο έκανε το 4-1 (62'), ακολούθησαν δύο γκολ του Μέρτενς σε ένα τετράλεπτο (64' και 68'). Ο Λουκάκου στο 83' και στο 88' με δύο δικά του τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 8-1. Να σημειωθεί ότι το Βέλγιο είναι ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής στις 25 Μαρτίου 2017.

Προκαλεί τρόμο το Βέλγιο: "Έριξε" οκτώ γκολ στην Εσθονία!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κύπρος επικράτησε εντός έδρας με 3-1 του Γιβραλτάρ για την 4η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης του Ολυμπιακού (αγωνίζεται δανικός στη Σταντάρ Λιέγης) στο 29ο λεπτό. Το Γιβραλταρ όμως έκανε την έκπληξη στο 51' και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κασκιάρο πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στον όμιλο (το πρώτο το είχε βάλει κόντρα στην Ελλάδα). Η τάξη αποκαταστάθηκε στο 65' με τον Πιέρο Σωτηρίου να κάνει το 2-1, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Σιέλης στο 87ο λεπτό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 8ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. Βέλγιο 12 β.

2. Ελλάδα 10 β.

3. Βοσνία 7 β.

4. Εσθονία 3 β.

5. Κύπρος 3 β.

6. Γιβραλτάρ 0 β.

News 24/7

24MEDIA NETWORK