Σαν την "καυτή" σύντροφο του Ντέλε Άλι ΔΕΝ υπάρχει άλλη!

Η Ρούμπι Μέι πέταξε για την Ρωσία για να στηρίξει τον αγαπημένο της, Ντέλε Άλι, και στις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις στην Μόσχα έχει κάνει... θραύση. Δείτε PHOTOS!

England's Dele Alli poses for the cameras in England media centre at the 2018 soccer World Cup, in Repino, near St Petersburg, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
England's Dele Alli poses for the cameras in England media centre at the 2018 soccer World Cup, in Repino, near St Petersburg, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Στο Euro 2016 συνέθεσαν ένα από τα πλέον "καυτά " ζευγάρια του τουρνουά και απ'ότι φαίνεται η φλόγα του ενός για τον άλλον παραμένει ισχυρή, αν αναλογιστεί κανείς πως και στο Μουντιάλ του 2018 απασχολούν πολύ τα ταμπλόιντς.

Αναφερόμαστε στον Ντέλε Άλι και στην Ρούμπιν Μέι, με την πανέμορφη Αγγλίδα μοντέλο να παίρνει την απόφαση να κάνει το ταξίδι στη ρωσική πρωτεύουσα για να δει διά ζώσης τον άσο της Τότεναμ απέναντι στην Κολομβία και να προκαλεί... αρρυθμίες σε πολύ κόσμο.

Μετά από τον αγώνα εκείνο που έστειλε τα "λιοντάρια" στα προημιτελικά θέλησε να ανταμείψει τον παίκτη του Σαουθγκέιτ με αρκετά φιλιά, όμως δεν έμεινε μόνο εκεί.

Ήθελε πάση θυσία να κάνει δήλωση πως είναι εκεί για αυτόν και έτσι επισκέφτηκε την αποστολη της εθνικής Αγγλίας στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει, ανεβάζοντας μάλιστα μία φωτογραφία της στην αγκαλιά του και το εξής σχόλιο: "Τόσο υπερήφανη".

Μένει να δούμε αν η Αγγλία θα ξεπεράσει και το εμπόδιο της Σουηδίας ώστε να παρατείνει τις διακοπές της στην Ρωσία η σύντροφος του Ντέλε Άλι...

Η ΡΟΥΜΠΙ ΜΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK