Σε αυτήν αφιέρωσε ο Παβάρ το γκολ που "σκότωσε" τους Αργεντινούς!

Πριν το γκολ του με την Αργεντινή πολλοί δεν τον γνώριζαν. Τώρα όμως όχι μόνο έμαθαν τον Μπεντζαμίν Παβάρ αλλά και τη απαστράπτουσα σύντροφό του που κέρδισε την αγκαλιά του στις εξέδρες (PHOTOS).

Σε αυτήν αφιέρωσε ο Παβάρ το γκολ που "σκότωσε" τους Αργεντινούς!

O Mπεντζαμίν Παβάρ δεν είναι ένας παίκτης από τους λεγόμενους "σταρ" της εθνικής Γαλλίας αν σκεφτεί κανείς πως η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ είναι γεμάτη από πρωτοκλασάτα αστέρια, ωστόσο στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρόκριση στους "8".

Με το σκορ στο 2-1 υπέρ της Αργεντινής με ανατροπή και με τους "μπλε" να μοιάζουν εγκλωβισμένοι για λίγο, ήταν εκείνος που έδωσε τη λύση: νίκησε τον Αρμάνι με ασύλληπτο φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής και έφερε το παιχνίδια στα ίσα, ανοίγοντας το δρόμο για να.. οργιάσει ο Εμπαπέ και να έρθει το 4-2.

Τώρα το φίλαθλο κοινό δεν γνωρίζει πάντως μόνο τον 22χρονο δεξιό μπακ των "τρικολόρ" Παβάρ αλλά και το έτερον ήμισυ, τη γυναίκα που έτρεξε να αγκαλιάσει στις κερκίδες μετά το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή στο φινάλε.

Πρόκειται για την Ρατσέλ Τραπανί, Miss Γαλλία το 2007, με την οποία είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες, με το 29χρονο μοντέλο από την Γαλλία (έχει και ιταλικές ρίζες) να έχει "αδυναμία" στους ποδοσφαιριστές αν κρίνει κανείς από το γεγονός πως έχει ήδη ένα γιο (τον Τζάνι) από το γάμο της με τον Αουρελιέν Καπουέ.

Η ΡΑΣΕΛ ΤΡΑΠΑΝΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK