Σούπερ γκάφα των Ρώσων με μεγάλο "θύμα" την... Ιταλία!

Οι Ρώσοι ήταν τόσο σίγουροι για την παρουσία της εθνικής Ιταλίας στo Μουντιάλ που έφτιαξαν διαφημιστικό πόστερ για τους "ατζούρι". Δείτε την έμπνευση που εξελίχτηκε σε φιάσκο (PHOTO)!

Οι Ιταλοί τιφόζι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να συμφιλιωθούν με την ιδέα πως η εθνική ομάδα της χώρας τους θα απουσιάσει από τα τελικά του Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1958 και ούτε πρόκειται. Αφού ακόμα και αν εκείνοι ξεχάσουν υπάρχουν κάποιοι που φροντίζουν να τους υπενθυμίζουν την απουσία και να στρίβουν το μαχαίρι στην πληγή...

Όπως για παράδειγμα οι διοργανωτές Ρώσοι που έχοντας τη σιγουριά πως η "σκουάντρα ατζούρα" θα προκριθεί στο 21ο Μουντιάλ είχαν τοποθετήσει εδώ και αρκετές ημέρες πόστερ που διαφήμιζε την παρουσία της στην κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ την 1η Δεκεμβρίου.

 

Όσο για το πόστερ, εδώ έχουμε να κάνουμε με το απόλυτο... φιάσκο, αφού είναι φωτογραφία των παγκόσμιων πρωταθλητών του 2006 (σε πρώτο πλάνο ο Λίπι μαζί με τους Καναβάρο, Πίρλο, Τόνι, Ιντσάγκι, Ντελ Πιέρο και Πίρλο) και έχει τον τίτλο "Έρχονται τα αστέρια".

Άδικα τα περιμένουν όμως, αφού ο Μπουφόν, ο Μπονούτσι, ο Βεράτι, ο Ιμόμπιλε και οι άλλοι Ιταλοί άσοι του παρόντος ήπιαν μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι  του αποκλεισμού από τους Σουηδούς και μάλιστα μέσα στο "San Siro"...

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.