Το δράμα του Μέσι "αποκαλύφθηκε" με ένα ασύλληπτο σκίτσο

Τέσσερα χρόνια πριν άγγιξε το τρόπαιο αλλά στο τέλος νίκησαν οι... Γερμανοί ενώ τώρα ούτε που πλησίασε στο στόχο. Ο Λιονέλ Μέσι ζει εφιάλτη και υπάρχει ένα σκίτσο που τον αποτύπωσε 100%!

Argentina's Lionel Messi leaves the pitch after his team was eliminated during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Argentina's Lionel Messi leaves the pitch after his team was eliminated during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP

Ο Γκάρι Λίνεκερ είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει βγάλει ασίστ και στα τέσσερα τελευταία Μουντιάλ όμως αυτό το στατιστικό "δεν ενδιαφέρει κανέναν", όπως σωστά παρατήρησε ο Γκάρι Λίνεκερ στο φινάλε του Γαλλία-Αργεντινή.

Σκέψη απόλυτα σωστή αν αναλογιστεί κανείς πως τέσσερα χρόνια μετά την οδυνηρή απώλεια του τροπαίου στα γήπεδα της Βραζιλιας από την Γερμανία (και το γκολ του Γκέτσε στο 116' της παράτασης), η Αργεντινή εμφανίστηκε απογοητευτική και ο Μέσι φάντασμα του καλού ευατού του.

Μία ομάδα με αμέτρητα τρωτά σημεία που δεν έπεισε σε κανένα σημείο της διοργάνωσης ότι θα μπορούσε να είναι μεταξύ των διεκδικητών του τροπαίου και ένας σούπερ σταρ που αδυνατούσε να αναλάβει το ρόλο του ηγέτη, με αποτέλεσμα το τέλος να έρθει πολύ νωρίς.

Για αυτό φρόντισαν η Γαλλία και ο Εμπαπέ συγκεκριμένα, που έδειξαν πως δεν είναι... Νιγηρία, με την "αλμπισελέστε" να μετράει πλέον 25 χρόνια χωρίς μεγάλο τίτλο (τελευταία κατάκτηση το Copa America του 1993) και 32 χωρίς Μουντιάλ και τον Μέσι να χάνει την ευκαιρία να γίνει... Μαραντόνα.

Argentina's Lionel Messi reacts during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/David Vincent)
Argentina's Lionel Messi reacts during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/David Vincent) AP

Αποτυγχάνοντας να πάρει τον τίτλο στην τέταρτη συμμετοχή του σε τελική φάση Μουντιάλ και με την σκέψη ότι στο επόμενο, αυτό του Κατάρ τον Δεκέμβριο του 2022, θα έχει πατήσει τα 35, το πιο πιθανό σενάριο φέρνει τον "Pulga" να αποχαιρετάει από τώρα το όνειρό του...

Η ισπανική βερσιόν της ιστοσελίδας "Goal" αποτύπωσε μάλιστα την αποτυχία της Αργεντινής και του Μέσι μέσα από ένα άκρως ευρηματικό σκίτσο: ο Μέσι βλέπει το πλοίο με το τρόπαιο να έχει σαλπάρει την ώρα που τον τραβούν στον... βυθό της θάλασσας ο Σαμπαόλι, ο Καμπαγέρο και τα άλλα μέλη της "αλμπισελέστε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK