To είδαμε και αυτό στην Ρωσία: 4η αλλαγή στην παράταση!

To VAR ήρθε για να αλλάξει τη ζωή μας όμως η έφοδος της τεχνολογίας δεν είναι το μοναδικό νέο στοιχείο σε αυτό το Μουντιάλ. Και αυτό γιατί είδαμε Ρωσία και Ισπανία να κάνουν και 4η αλλαγή!

Russia's Alexander Golovin, left, challenges for the ball with Spain's Sergio Ramos during the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Russia's Alexander Golovin, left, challenges for the ball with Spain's Sergio Ramos during the round of 16 match between Spain and Russia at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 1, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO

Ιστορία που ένας ποδοσφαιρόφιλος θα διηγείται στα εγγόνια του αρκετές δεκαετίες αργότερα. Ναι, κάπως έτσι μπορούμε να εκλάβουμε αυτό που πέρασε μπροστά από τα μάτια μας μετα την παρέλευση του 90λεπτου στο Ισπανία-Ρωσία για τη φάση των "16" του Μουντιάλ, με τους προπονητές των δύο ομάδων να καταφεύγουν σε τέταρτη αλλαγή στην παράταση!

Πρόκειται για μία καιτονομία της FIFA που βρίσκει εφαρμογή αρχής γενομένης από αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, με το ματς των δύο ομάδων να οδηγείται στην παράταση και εκεί Ιέρο και Τσερτσέσοφ να κάνουν την 4η αλλαγή τους.

Την ιστορική πρωτιά την πήρε η Ρωσία όταν ο Ερόκιν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Κουζιάεβ στο 97ο λεπτό ενώ η απάντηση από πλευράς Ισπανίας ήρθε στο 104΄, με τον Ασένσιο να αποχωρεί και τον Ροντρίγκες να περνάει στη θέση του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK