To μεγάλο κίνητρο των Αγγλων φιλάθλων για την κούπα!

Aν η Εθνική ομάδα της Αγγλίας φτάσει στην υπέρβαση και κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μόσχα τότε θα ωφεληθούν όλοι οι κάτοικοι της χώρας αφού η κυβέρνηση είναι κοντά σε μεγάλη απόφαση.

England's players celebrate after defeated Colombia in a penalty shoot out during the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
England's players celebrate after defeated Colombia in a penalty shoot out during the round of 16 match between Colombia and England at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium, in Moscow, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Για τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας το κίνητρο για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι τεράστιο. Δεν χωράει ανάλυση αυτό, όλοι το καταλαβαίνουν.

Τεράστιο κίνητρο όμως, πέρα από την ικανοποίηση, απέκτησαν εσχάτως και οι φίλαθλοι (αλλά και κάθε πολίτης) της Αγγλίας. Ο λόγος; Η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να κηρύξει αργία την προσεχή Δευτέρα αν η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ σηκώσει την κούπα!

Εχει άλλωστε υποβληθεί το σχετικό αίτημα στη Βουλή των Κοινοτήτων με 200.000 υπογραφές παρακαλώ και η Πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, παρά τις πολλές πολιτικές σκοτούρες της, το σκέφτεται.

Την ίδια ώρα, σε περίπτωση πρόκρισης της Αγγλίας στον τελικό, οι μεγάλες φίρμες σούπερμαρκετ και εστίασης ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν αφού η ζήτηση για φαγητό και ποτό θα είναι τεράστια.

Φανταστείτε να επιστρέψει σπίτι το Κύπελλο τι έχει να γίνει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK