Το Περού απειλείται με αποκλεισμό και η Ιταλία ονειρεύεται Μουντιάλ!

Το Περού πήρε το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ μέσω των μπαράζ όμως η κυβέρνηση της χώρας απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα δίνοντας την ευκαιρία στην "σκουάντρα ατζούρα" να... ονειρεύεται! Διαβάστε το story.

Το Περού απειλείται με αποκλεισμό και η Ιταλία ονειρεύεται Μουντιάλ!

Οι φίλαθλοι της εθνικής Ιταλίας έχουν πέσει εδώ και 10 ημέρες σε κατάθλιψη ελέω του αποκλεισμού της "σκουάντρα ατζούρα" από την τελική φάση του Μουντιάλ για πρώτη φορα μετά το 1958, όμως ένα δημοσίευμα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού έρχεται να τους δώσει λίγες ελπίδες μέσω ενός ακραίου σεναρίου!

Τι ακριβώς συνέβη; Όπως αποκάλυψε η περουβιανή εφημερίδα "Libero", η "Blanquirroja" πήρε μεν το εισιτήριο για τα τελικά μέσα από τους δύο αγώνες μπαράζ που έδωσε με την Νέα Ζηλανδία, ωστόσο υπάρχει κίνδυνος να το χάσει μέσα από τα χέρια της ελέω μίας "έμπνευσης" της κυβέρνησης της χώρας.

Το Περού απειλείται με αποκλεισμό και η Ιταλία ονειρεύεται Μουντιάλ!

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Paloma Noceda πρότεινε να περάσει από τη Βουλή τροπολογία που να επιτρέπει σε έναν κρατικό οργανισμό (Επιτροπή Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας) να αποκτήσει τον έλεγχο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Περού, κάτι όμως που θα σημαίνει έλεγχο της ομοσπονδίας από την κυβέρνηση από τη στιγμή που αυτός ο οργανισμός υπάγεται στο Υπουργείο Αθλτητισμού της χώρας.

Οι κανονισμοί της FIFA όμως απαγορεύτουν κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξη κυβέρνησης στα εσωτερικά των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία ζήτησε να ενημερωθεί για την υπόθεση...

"Το Περού κινδυνεύει με έξοδο από το Μουντιάλ, η Ιταλία μπορεί να έχει δεύτερη ευκαιρία", αναφέρει το εν λόγω μέσο που αποκάλυψε το θέμα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναπαράγουν πάντως την είδηση αλλά να κρατούν πάρα πολύ μικρό καλάθι... Θαύματα το 2017 δεν γίνονται εύκολα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK