Το τραγούδι της Αγγλίας δεν το άκουγε για ... 20 χρόνια ο Σαουθγκέιτ!

Την ώρα που η ποδοσφαιρική Αγγλία ζει και αναπνέει στους ρυθμούς του " Football's Coming Home", ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ δήλωσε με τόλμη πως για σχεδόν 20 χρόνια απέφευγε να το ακούσει. Διαβάστε το story.

Σοβαρός και παρεμβατικός στην άκρη του πάγκου, μετρημένος και ειλικρινής στην αίθουσα συνεντεύξεων. Αυτός είναι ο Γκάρι Σαουθγκέιτ και το απέδειξε για μία ακόμα φορά στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ενόψει του ημιτελικού του Μουντιάλ με την Κροατία, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των "λιονταριών" να παραδέχεται πως το τραγούδι που λατρεύουν οι συμπατριώτες του ήταν κάτι που το απέφευγε συνεχώς για πάρα πολλά χρόνια.

 

Για ποιο λόγο δεν είχε "ψύχωση" με το ανεπίσημο τραγούδι του Euro 1996 που έχει γαλουχήσει γενιές και γενιές; Μα φυσικά επειδή η διοργάνωση εκείνη τον έκανε τον πλέον δυστυχισμένο Άγγλο εκείνη την εποχή, αφού ήταν ο μοναδικός παίκτης του Τέρι Βέναμπλς που αστόχησε στον ημιτελικό με την Γερμανία και επέτρεψε στα "πάντσερ" να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του "Γουέμπλει" επί αγγλικού εδάφους.

 

"Το Football's Coming Home είναι ένα τραγούδι που δεν μπορούσα να ακούσω για 20 χρόνια για να είμαι ειλικρινής... αλλά είναι ωραίο να ακούω ανθρώπους να το απολαμβάνουν ξανά", δήλωσε αφοπλιστικά ο τεχνικός της Αγγλίας.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!