Το Βέλγιο έκανε τη δουλειά στη Βοσνία και άνοιξε το δρόμο για την Ελλάδα!

Μπορεί το Βέλγιο να είχε ήδη προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας και η Βοσνία να καιγόταν για νίκη, όμως οι "διάβολοι" έφυγαν με τη νίκη (4-3) από το Σαράγεβο και έδωσαν ελπίδες πρόκρισης στη Εθνικής Ελλάδας για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Το Βέλγιο έκανε τη δουλειά στη Βοσνία και άνοιξε το δρόμο για την Ελλάδα!

Να μην κερδίσει η Βοσνία κόντρα στο Βέλγιο ήθελε η Ελλάδα, όμως οι "κόκκινοι διάβολοι" έκαναν ακόμη καλύτερα τη δουλειά τους στο Σαράγεβο. Αν και είχαν ήδη προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ, επικράτησαν με 4-3 σε ένα τρελό ματς και απέκλεισαν τους Βόσνιους, ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο της δεύτερης θέσης στην Εθνική.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μενιέ έκανε Βέλγους (αλλά και Έλληνες) φιλάθλους να πανηγυρίσουν ανοίγοντας το σκορ. Ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν πριν το τέλος του ημιχρόνου και με δύο γκολ των Μεντούνιανιν και Βίσκα έκαναν την ανατροπή, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-1. Το δεύτερο ημίχρονο όμως ανήκε στους "κόκκινους διάβολους". Αρχικά ο Μπατσουαγί ισοφάρισε σε 2-2 στο 59ο λεπτό, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Βερτόγκεν που είχε προωθηθεί έκανε το 3-2 και έφερε ξανά τούμπα το ματς.

Αλλά τίποτα ακόμη δεν είχε τελειώσει και οι Βόσνιοι αρνούνταν πεισματικά να "πεθάνουν". Με τον Ντούμιτς στο 82' έφεραν το ματς στα ίσα (3-3) και βγήκαν μαζικά μπροστά για να πετύχουν το γκολ της νίκης. Το Βέλγιο όμως τους τιμώρησε και στο 84' με τον Καράσκο "κλείδωσαν" τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικά 4-3. Ένα αποτέλεσμα που πλέον ανοίγει το δρόμο στην Ελλάδα για τα μπαράζ, ελπίζοντας ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτο ένα τέτοιο "δώρο" και θα πάρει δύο νίκης στα δύο τελευταία παιχνίδια του ομίλου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΟΣΝΙΑ:Μπέγκοβιτς, Βράνιες, Ντούμιτς, Σούνιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς (Τζατζάλο), Λούλιτς, Μεντούνιανιν (75' Ιμπίσεβιτς), Βίστσα (71' Χαΐροβιτς), Ντούλιεβιτς, Τζέκο.

ΒΕΛΓΙΟ:Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βερμάλεν, Βερτόνχεν, Μενιέ, Φελαϊνί (29' Ντεντόνκερ), Ντε Μπράινε, Καράσκο (87' Τσαντλί), Μέρτενς (46' Τιέλεμανς), Αζάρ, Μπατσουαγί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK