Τον Μπεχράμι τον παρηγόρησε μόνο η Λάρα...

Την γνωρίζει λίγους μήνες, έχουν όμως δεθεί τόσο πολύ που ο Ελβετός μέσος δεν ήθελε κανέναν άλλον δίπλα του από την γοητευτική σκιέρ.

Switzerland's Valon Behrami, rear, and Sweden's Emil Forsberg challenge for the ball during the round of 16 match between Switzerland and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 3, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Βαλόν Μπεχράμι AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η σχέση τους είναι πρόσφατη, μα αυτό που τους συνδέει πάρα πολύ δυνατό. Τόσο που ο πρώτος (και ο μόνος) άνθρωπος που ο Βαλόν Μπεχράμι θέλησε να δει μετά τον αποκλεισμό της Ελβετίας από τους Σουηδούς ήταν η ξανθιά Λάρα Γκουτ.

Η 27χρονη Ελβετίδα σκιέρ είναι η σύντροφος του 33χρονου Μπεχράμι τους τελευταίους μήνες. Επισήμως είναι μαζί από τον περασμένο Μάρτιο. Μικρό το διάστημα, αλλά ικανό για να διαπιστώσουν πως ταιριάζουν.

" Το κομμάτι που έλειπε από τη ζωή μου", τον έχει χαρακτηρίσει η Λάρα, η οποία ήταν φυσικό να συνοδεύσει τον Βαλόν στη Ρωσία, παρακολουθώντας όλα τα παιχνίδια των ομίλων και κατόπιν το νοκ άουτ με τους Σουηδούς στην Αγία Πετρούπολη.

Το 1-0 από το γκολ του Φόρσμπεργκ έβαλε τέλος στα όνειρα των Ελβετών για κάτι πολύ μεγάλο και η Λάρα ανέλαβε να παρηγορήσει τον Μπεχράμι αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Ούτε λόγια, ούτε ματιές. Μια και μόνο αγκαλιά προτού μπει στ' αποδυτήρια.

Switzerland's Valon Behrami hugs a woman after the round of 16 match between Switzerland and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 3, 2018. Sweden won 1-0. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Μπεχράμι Γκουτ AP PHOTO

News 24/7

24MEDIA NETWORK