Τρομερές καταγγελίες της Βενεζουέλας για.. ροζ πειρασμούς!

Η Βενεζουέλα όχι μόνο νίκησε 1-0 την Παραγουάη και την άφησε εκτός Μουντιάλ αλλά στο φινάλε έκανε καταγγελία μέσω του προπονητή της για προσπάθεια της αντιπάλου να πάρει τη νίκη με... δόλιο τρόπο!

Η Παραγουάη ήταν η ομάδα που "καιγόταν" για τη νίκη για να πάει Μουντιάλ και η Βενεζουέλα δεν είχε ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως το φινάλε του αγώνα βρήκε την ουραγό της προκριματικής φάσης στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής να κάνει την έκπληξη, επικρατώντας 1-0 με γκολ στο 84ο λεπτό.

Δεν ήταν όμως το αποτέλεσμα που έκανε εντύπωση αλλά αυτά που δήλωσε λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός της "Vinotinto", με τον Ραφαέλ Ντουνταμέλ να προχωράει σε απίστευτες καταγγελίες για προσπάθεια των αντιπάλων να έχουν μειωμένη απόδοση οι ποδοσφαιριστές του...

"Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είμαι υπερήφανος που αποτελώ μέρος του ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής, για το γεγονός ότι δείξαμε αξιοπρέπεια, ηθική, διαφάνεια και επαγγελματισμό.

 

Επειδή υπήρχαν πολλά τηλέφωνα για να μας διαφθείρουν, πολλές επικίνδυνες κλήσεις που μπορούσα να βάλουν σε κίνδυνο την καριέρα οποιουδήποτε παίκτη και σήμερα οι παίκτες της Βενεζουέλας επέδειξαν μεγάλο επαγγελματισμό και ακερραιότητα.

Αξίες για τις οποίες, πέρα από το αποτέλεσμα, η Βενεζουέλα πρέπει να είναι υπερήφανη για αυτή την ομάδα αφού έπαιξε με τιμιότητα", τόνισε αρχικά ο τεχνικός των νικητών, για να προσθέσει:

"Πέρα από τα ύποπτα τηλεφωνήματα, υπήρχαν πολλές επισκέψεις από γυναίκες την περασμένη νύχτα στο ξενοδοχείο, πιστεύω ότι κάναμε σωστές επιλογές. Δεν μας προκάλεσαν έκπληξη, αυτές είναι παλιές τακτικές.

Ευτυχώς, ουδείς έπεσε στον πειρασμό και φύγαμε με τους τρεις πόντους. Το ποδόσφαιρο πηγαίνει μπροστά κύριοι, άλλαξαν οι εποχές. Η Βενεζουέλα δεν είναι πια η Σταχτοπούτα που θα αφήσει να φύγουν τρεις βαθμοί".

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ 0-1