Κετσπάγια: "Η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών"

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Γεωργίας, Τιμούρ Κετσπάγια, αποθεώνει τους αντιπάλους του, στο αποψινό ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι καμία ομάδα στον κόσμο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το ισπανικό στυλ.

Κετσπάγια: "Η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών"
ketspagia.jpg INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια:

Η νίκη είναι πάντα θετικό κομμάτι για μένα, αλλά για μας και η ισοπαλία θα είναι ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.Θέλω οι παίκτες μου να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας, αλλά θα δώσουμε μάχη".

Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι ψυχολογικά και προσπαθήσουν να παίξουν χωρίς κόμπλεξ απέναντι στους πρωταθλητές κόσμου. Πρόκειται για μια εξαιρετική βιτρίνα για τους ποδοσφαιριστές από τη Γεωργία.

Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε ένα στυλ.Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα πραγματικό στυλ ποδοσφαίρου που θα είναι αναγνωρίσιμο.Είναι ένα καλό στοίχημα και επικεντρώνονται στην δημιουργία ενός στυλ του επιθετικού ποδοσφαίρου.

Στο παιχνίδι δεν θέλουμε τους οπαδούς μας να έρθουν και να υποστηρίξουν την Ισπανία, είναι υπέροχοι οπαδοί και θέλουμε να υποστηρίξουν αποκλειστικά εμάς.

Η Ισπανία είναι ομάδα που πάντα θέλει να κερδίζει. Δεσπόζει στην παγκόσμια σκηνή τα τελευταία χρόνια.Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε ότι η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών.Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που μπορεί να αντιμετωπίσει το ισπανικό στυλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK