"Ξέθαψαν" τον Βίγια

Απρόσμενη επιστροφή στην εθνική Ισπανίας, καθώς ο Χουλέν Λοπετέγι έστειλε προσκλητήριο στον επιθετικό της Νέας Υόρκης μετά από τρία χρόνια!

Στην 26μελή αποστολή της "φούρια ρόχα" για τα επίσημα παιχνίδια με Ιταλία και Λιχτενστάιν ο Χουλέν Λοπετέγι βρήκε χώρο για ένα όνομα - έκπληξη, αυτό του Νταβίντ Βίγια.

Στα 35 του ο γκολτζής της Νέας Υόρκης έχει την ευκαιρία να παίξει ξανά με το εθνόσημο στο στήθος, αφού "κόπηκε" ο -χωρίς ρυθμό- Ντιέγκο Κόστα.

Ήταν κάτι που ούτε ο Βίγια το περίμενε και φάνηκε στις δηλώσεις του, αφού η τελευταία φορά που είχε ειδοποιηθεί από την Ομοσπονδία ήταν πριν από τρία χρόνια, όντας στην αποστολή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. "Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος και ευχαριστώ εκείνους που μ' εμπιστεύονται τόσο όσο να μ' επαναφέρουν στην εθνική", υποστήριξε ο πολύπειρος επιθετικός.

AP Photo/John Raoux, File

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".