Ο Γιόχανσον την είπε στον μίστερ... 42.000.000€

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι φαίνεται πως δεν μπορεί να χωνέψει την ήττα από την Σουηδία του... χρυσού σκόρερ Γιόχανσον, ο οποίος τον έβαλε στη θέση του με... φαρμακερή ατάκα, ενώ αποκάλυψε το "μυστικό" γύρω από το γκολ... μπιλιάρδο που πέτυχε.

Sweden's Jakob Johansson celebrates after scoring his side's first goal during the World Cup qualifying play-off first leg soccer match between Sweden and Italy, at the Friends Arena in Stockholm, Friday, Nov. 10, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Jakob Johansson sweden AP IMAGES

Τέσσερα λεπτά χρειάστηκε ο Γιόχανσον για να σκοράρει αφότου πάτησε στον αγωνιστικό χώρο του αγώνα της Σουηδίας με την Ιταλία. Με αυτό το τέρμα η ομάδα του μέσου της ΑΕΚ επικράτησε 1-0 και πλέον κρατάει την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας στα... πόδια της.

Οι παίκτες των "Ατζούρι" δεν μπόρεσαν να... καταπιούν την ήττα και τα έριξαν στην διαιτησία, που επέτρεψε, όπως δήλωσαν, σκληρά μαρκαρίσματα. Ο Μπονούτσι, μάλιστα, το πήγε ένα βήμα παρακάνω κάνοντας λόγο για τουλάχιστον μία αποβολή που δεν δόθηκε!

Τον έμπειρο άσο της Μίλαν, που κόστισε 42.000.000€ το καλοκαίρι, έβαλε στη θέση του ο Γιόχανσον.

"Ας λέει ό,τι θέλει!", είπε αρχικά ο άσος της ΑΕΚ και συνέχισε: "Εμείς έχουμε το πάνω χέρι αυτή τη στιγμή σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι από την πλευρά μας".

Για το γεγονός πως σκόραρε κόντρα στον Μπουφόν, είπε: " Προσπάθησα να πάρω καλή θέση έξω από την περιοχή, έτσι ώστε να βρω κενό χώρο. Όταν ήρθε η μπάλα στα πόδια μου, σημάδεψα στην εστία και χαμηλά στους αντιπάλους. Ένιωσα καταπληκτικά, ενώ οι οπαδοί μας έφτιαξαν μοναδική ατμόσφαιρα".

AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK