Το "καρέ του άσου" και η πρώτη φορά του Μπεργκ

Η Σουηδία νίκησε 8-0 το Λουξεμβούργο στη Σόλνα, με τον Μάρκους Μπεργκ να πετυχαίνει 4 τέρματα για πρώτη φορά στην διεθνή του καριέρα.

Το "καρέ του άσου" και η πρώτη φορά του Μπεργκ

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νίκης της Σουηδίας με 8-0 κόντρα στο Λουξεμβούργο ήταν ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός πέτυχε τέσσερα γκολ για πρώτη φορά στη διεθνή του καριέρα και η χώρα του ανέβηκε στην κορυφή του Α' ομίλου έστω και προσωρινά, αλλά έκανε έστω σημαντικό βήμα για την 2η θέση και είσοδο στα μπαράζ.

Ο Μάρκους Μπεργκ πέτυχε 4 γκολ και μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως έκανε το 7-0 στο 71' και στο 74' αντικαταστάθηκε. Αν δηλαδή έμενε κι άλλο μέσα ποιος ξέρει που θα σταματούσε!

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ρόμπιν Όλσεν, Λούστιγκ (62' Κραφτ), Γκράνκβιστ (81' Τελάντερ), Λίντελεφ, Αουγκούστινσον, Γιάκομπ Γιόχανσον, Σεμπάστιαν Λάρσον, Κλάεσον, Φόρσμπεργκ, Τόιβονεν, Μπεργκ (74' Τέλιν).

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Ζουμπέρ, Χόλτερ, Φίλιπς, Μάλγκετ, Γένις, Μουτς, Μαρτίνς Περέιρα (72' Σκεντέροβιτς), Βενσάν Τιλ (46' Τιρπέλ), Ολιβιέ Τιλ (46' Ζέρσον Ροντρίγκες), Ντα Μότα, Ζοασίμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK