Θέλει να καταργήσει τις ισοπαλίες ο Ινφαντίνο!

Συνταρακτικές αλλαγές οραματίζεται για το ποδόσφαιρο ο Τζιάνι Ινφαντίνο. Ο πρόεδρος της FIFA έχει στα... σκαριά την "εξαφάνιση" της ισοπαλίας.

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο έχει αναγγείλει εδώ και καιρό την επιθυμία του να αυξήσει τις ομάδες του Μουντιάλ σε 48, όμως όλα δείχνουν ότι τα σχέδιά του, ξεπερνούν ακόμη και όσους έχουν μεγάλη φαντασία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της FIFA στη νέα μορφή του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι ομάδες θα χωρίζονται σε 16 ομίλους των τριών.

Το γεγονός αυτό ενδέχεται να προκαλέσει αμοιβαίο συμφέρον προκειμένου να έρχονται ισόπαλα τα δεύτερα ματς των ομίλων και το εμπόδιο αυτό μπορεί να ξεπεραστεί με την κατάργηση της ισοπαλίας. Πώς θα γίνει αυτό;

Πολύ απλά σε κάθε αγώνα που ολοκληρώνεται ισόπαλος θα ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι και όποιος επικρατεί θα παίρνει τους βαθμούς της νίκης.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".