Άφησε τη Μύκονο και το γύρισε στο... μποξ ο Φαν Πέρσι!

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι φημίζεται για το εξαιρετικό σουτ του και με το δεξί και και με το αριστερό του πόδι όμως φαίνεται πως είναι εξίσου αποτελεσματικός και με τα χέρια. Απόδειξη το VIDEO!

Άφησε τη Μύκονο και το γύρισε στο... μποξ ο Φαν Πέρσι!

Πριν από λίγες ημέρες απολάμβανε τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο και δεν έχανε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον Φραντσέσκο Τότι και να γράψει τα καλύτερα λόγια για τον "eterno capitano" της Ρόμα μέσω ανάρτησής του στα social media.

Επειδή όμως όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος, φαίνεται πως οι ημέρες χαλάρωσης του Ρόμπιν Φαν Πέρσι έλαβαν τέλος, με τον Ολλανδό επιθετικό να ξεκινάει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν με... μπουνιές!

Fenerbahce's Robin van Persie looks across after Manchester United score a second goal during the Europa League Group A soccer match between Manchester United and Fenerbahce at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Oct. 20, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
Fenerbahce's Robin van Persie looks across after Manchester United score a second goal during the Europa League Group A soccer match between Manchester United and Fenerbahce at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Oct. 20, 2016. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Όχι, δεν... πλάκωσε κάποιον, απλά ενέταξε στο πρόγραμμα άσκησής του και το μποξ, με τον άλλοτε άσο των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.

Μένει να δούμε ποια ομάδα θα απολαύσει τις αγωνιστικές υπηρεσίες του τη νέα σεζόν: η Φενέρμπαχτσε με την οποία έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα ή μήπως η ομάδα με την οποία έκανε όνομα στην Ολλανδία στα νιάτα του, την Φέγενορντ, που τον "ψήνει" για την ιστορική επιστροφή;

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK