Από Ολυμπιακό και Άρη, στην τέταρτη κατηγορία Ισπανίας!

Έχοντας περάσει από την Μπαρτσελόνα αλλά και τέσσερις ελληνικές ομάδες, ο Χαβίτο βρίσκεται πλέον στα 33 του χρόνια στην τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας με τη φανέλα της Ντεπορτίβο Κορία!

Από Ολυμπιακό και Άρη, στην τέταρτη κατηγορία Ισπανίας!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Ελλάδα το φίλαθλο κοινό τον γνώρισε αρχικά μέσω της παρουσίας του στον Άρη (σε ένα αρκετά καλό διάστημα για τους "κίτρινους" όπου πήραν μέρος και στο Europa League με επιτυχία) ενώ η συνέχεια τον βρήκε να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, για να παίξει στη συνέχεια μεταξύ άλλων σε Κέρκυρα και Πανθρακικό.

Πλέον, στα 33 του χρόνια, ο Χαβίτο, άλλοτε παιδί της ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, βρίσκεται σε... ελεύθερη πτώση όσον αφορά στην καριέρα του και απόδειξη είναι το γεγονός πως επέλεξε να αγωνιστεί στην τέταρτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος!

Η Ντεπορτίβο Κορία ήταν η ομάδα που τον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα και αυτό είναι βέβαια λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως ενέταξε στο δυναμικό της έναν παίκτη που στα νιάτα του μύρισε έντονα τα αποδυτήρια της "Μπάρσα" μέσω των τμημάδων υποδομής του καταλανικού συλλόγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK