Από παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ιταλία, στο πρωτάθλημα της Μάλτας!

Το 2006 σήκωνε το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Γερμανίας με την εθνική Ιταλίας του Λίπι και τώρα μεταναστεύει στη... Μάλτα για το φινάλε της καριέρας του!

AC Milan's Cristian Zaccardo celebrates after scoring during a Serie A soccer match between AC Milan and Parma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb.1, 2015. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Cristian Zaccardo celebrates after scoring during a Serie A soccer match between AC Milan and Parma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb.1, 2015. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κρίστιαν Τζακάρντο έχει φορέσει στην καριέρα του τη φανέλα οκτώ ιταλικών συλλόγων (μεταξύ των οποίων της Μίλαν και της Πάρμα) και μίας γερμανικής (Βόλφσμπουργκ) ενώ είχε την τύχη να φορέσει 17 φορές με τη φανέλα με το εθνόσημο και μάλιστα να είναι ένας από τους 23 παίκτες που ήταν στην αποστολή της Ιταλίας στο Μουντιάλ του 2006 και κατέκτησαν την κορυφή του κόσμου.

Τα χρόνια ωστόσο πέρασαν και τώρα, εν έτει 2017, έφτασε στο σημείο να βάζει ανακοίνωση στο διαδίκτυο (μέσω Linkedin) το περασμένο καλοκαίρι για να βρει ομάδα μετά τη Βιτσέντσα, με την ευκαιρία να του παρουσιάζεται τελικά σε μέρος που δεν το είχε φανταστεί ποτέ.

Αυτό είναι η Μάλτα, στο πρωτάθλημα της οποίας παίρνουν μέρος αρκετοί Ιταλοί παίκτες, με τον Τζακάρντο να αποδέχεται την πρό(σ)κληση και να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την Hamrun Spartans στα 35 του χρόνια.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

News 24/7

24MEDIA NETWORK