Αποβολή για Τσάβι πριν κρεμάσει τα παπούτσια του!

Την ίδια μέρα που ο Ινιέστα έλεγε αντίο στην Μπαρτσελόνα δακρυσμένος, ο Τσάβι έβλεπε την κόκκινη κάρτα στον τελικό κυπέλλου του Κατάρ σε μία από τις τελευταίες ποδοσφαιρικές του παραστάσεις, αφού αποσύρεται από την ενεργό δράση (VIDEO)!

Αποβολή για Τσάβι πριν κρεμάσει τα παπούτσια του!

Και οι δυο φόρεσαν τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για πολλά χρόνια. Το 2015 ο Τσάβι παρέδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Ινιέστα και αυτός με τη σειρά του θα το δώσει στον Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι που μας έρχεται, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός... Μπάρτσα.

Μάλιστα το μεσημέρι της Παρασκευής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου δακρυσμένος εξήγησε γιατί στα 34 φεύγει από την... οικογένεια των "μπλαουγκράνα".

Αρκετά χιλιόμετρα μακριά, στο Κατάρ, ο πρώην συμπαίκτη του Τσάβι, έδινε κι αυτός μία από τις τελευταίες του... παραστάσεις. Στο τέλος της περιόδου κρεμάει τα παπούτσια του και ήθελε όσο τίποτε άλλο να κατακτήσει το κύπελλο με την Αλ Σαντ.

Έλα όμως που στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Αλ Ντουχαίλ ο διαιτητής, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, έδωσε πέναλτι! Η Αλ Σαντ έχασε τον τίτλο (2-1) και ο Τσάβι είδε την κόκκινη κάρτα στον... πάγκο!

Έτσι παρακολούθησε τα τελευταία δευτερόλεπτα από... απόσταση, μαζί με τον προπονητή του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος επίσης αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυριών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK