Αυτά είπε ο Μέσι στους συμπαίκτες του μετά την "6άρα"

Πολλοί θα περίμεναν τον Λιο Μέσι μετά τα έξι γκολ στο ματς με την Ισπανία, να αντιδρά με άσχημο τρόπο. Τα πράγματα, όμως, είναι αλλιώς. Διαβάστε τι είπε στους συμπαίκτες του και θα καταλάβετε!

Αυτά είπε ο Μέσι στους συμπαίκτες του μετά την "6άρα"
AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Λιονέλ Μέσι έχει επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος του "πρέπει" της... κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, καθώς ως ο ηγέτης της Αργεντινής καλείται να πάρει από το χεράκι την εθνική του ομάδα και να την οδηγήσει στον δρόμο προς το τρόπαιο.

Η "6αρα" που... άρπαξε η "Αλμπισελέστε" στο φιλικό της Τρίτης (27/3) κόντρα στην Ισπανία, σκόρπισε απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας και δημιούργησε ένα... νέφος αμφισβήτησης αναφορικά με την δυναμικότητα που θα επιδείξει η Αργεντινή στο Μουντιάλ.

Ο μόνος διασωθείς από το... ναυάγιο του "Wanda Metropolitano", ήταν ο Λίο Μέσι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από τον Χόρχε Σαμπάολι για να προστατευθεί από τυχόν τραυματισμούς.

Μάλιστα, το... τρίτο μάτι του γηπέδου κατέγραψε τον άσο της Μπαρτσελόνα μετά το έκτο γκολ του Ιάγο Άσπας, να αποχωρεί από τα VIP φανερά δυσαρεστημένος.

Αυτό που πολλοί δεν γνώριζαν, είναι ότι ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, μετά το τέλος της αναμέτρησης κατέβηκε στα αποδυτήρια και ως τεράστια προσωπικότητα που είναι, έδωσε την τονωτική "ένεση" που χρειάζονταν εκείνη τη στιγμή οι συμπαίκτες του και προσπάθησε να τους συσπειρώσει.

"Κρατήστε ψηλά το κεφάλι" είπε σύμφωνα με την "La Nacion", και συνέχισε: " Είμαστε ενωμένοι και θα το ξεπεράσουμε μαζί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK