Η αντίδραση του Μαραντόνα μετά τη συντριβή της Αργεντινής

Το κάζο της Αργεντινής από την Ισπανία με 6-1, έφερε την αντίδραση του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ο οποίος πήρε θέση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram.

Η αντίδραση του Μαραντόνα μετά τη συντριβή της Αργεντινής
AP PHOTO/DARKO BANDIC

Το φιλικό της Αργεντινής με την Ισπανία, απεδείχθη σκέτος... εφιάλτης για την "αλμπισελέστε", αφού υπέστη μια από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας της, φεύγοντας από το "Metropolitano" με σκορ 6-1.

Η απουσία του Λιονέλ Μέσι, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, μιας και χωρίς αυτόν η ομάδα έδειχνε να μην μπορεί να "ρολάρει" μέσα στο γήπεδο, γεγονός που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για την ντροπιαστική αυτή βραδιά.

Ωστόσο, στην δύσκολη αυτή στιγμή, η Αργεντινή βρήκε τον μεγαλύτερο σύμμαχό της, τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος αντί να ρίξει περισσότερο... λάδι στην φωτιά, προτίμησε να βάλει "πλάτη" και να στηρίξει την αγαπημένη του εθνική.

"Αυτή τη στιγμή, το μόνο που χρειάζεται είναι η βελτίωση. Πάμε Αργεντινή", σχολίασε στο Instagram ο -κατά πολλούς- καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει κλωτσήσει ποτέ τη... στρογγυλή Θεά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ POST ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK