Ο υιός Σιμεόνε έπαιξε και σκόραρε με την Αργεντινή. Ο Ντιέγκο πότε ντεμπουτάρει;

Αργεί πολύ η ημέρα που ο Ντιέγκο Σιμεόνε θ' αναλάβει την εθνική Αργεντινής. Ίσως να μην συμβεί ποτέ. Άλλη ομάδα έχει προτεραιότητα στην καρδιά του και αυτό δεν αλλάζει, όσο κι αν φαντάζει ιδανικός για τον πάγκο της "αλμπισελέστε".

Ο υιός Σιμεόνε έπαιξε και σκόραρε με την Αργεντινή. Ο Ντιέγκο πότε ντεμπουτάρει;

Πρώτη διεθνή συμμετοχή και πρώτο γκολ για τον Τζιοβάνι Σιμεόνε στην εθνική Αργεντινής.

Στο 3-0 επί της Γουατεμάλα στο Λος Άντζελες, ο 23χρονος επιθετικός της Φιορεντίνα ντρίμπλαρε τον προσωπικό αντίπαλό του κι έστειλε από δύσκολη γωνία την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας από το 44' το τελικό αποτέλεσμα στο σαββατιάτικο φιλικό.

Με τον γιο να ντεμπουτάρει στην "αλμπισελέστε", το ερώτημα παραμένει ζωντανό: πότε ο Σιμεόνε ο πρεσβύτερος θα λάβει το χρίσμα του εκλέκτορα.

Προφανώς και από το μυαλό των ανθρώπων της ομοσπονδίας έχει περάσει το όνομα του δουλευταρά και άκρως επιτυχημένου προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης. Μιας ποδοσφαιρικής φιγούρας που μπορεί -ενδεχομένως- να φτιάξει ένα δεμένο σύνολο με αρχή, μέση (ακόμη και χωρίς Μέσι) και τέλος.

Για την ώρα πάντως δεν είναι κάτι που απασχολεί τον Σιμεόνε. Ούτε κατά διάνοια.

Αυτό που θεωρείται βέβαιο είναι η συνεργασία του με την Ίντερ. Το είπε ο ίδιος ότι θα συμβεί. Πότε; Ο χρόνος θα δείξει. Ένα δεδομένο είναι πως το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο λήγει το καλοκαίρι του 2020. Οπότε δύσκολα νωρίτερα. Στο Μιλάνο κρατούν αυτό: " Πάντα λέω ότι κάποια μέρα θα προπονήσω την Ίντερ. Θα συμβεί όμως όταν είναι να συμβεί".

Για την εθνική Αργεντινής ούτε λόγος... Αφήνει χώρο στον -υπηρεσιακό- Λιονέλ Σκαλόνι.

Ίσως γιατί δεν θέλει να δουλέψει με το γιο του. " Είμαι ενθουσιασμένος που τον βλέπω στην εθνική και η αλήθεια είναι πως τα πηγαίνει καλά. Αλλά είναι δύσκολο να τον έχω στ' αποδυτήρια. Γι' αυτόν και τη σχέση μας", συμπλήρωσε, διαψεύδοντας επί της ουσίας πως μέσα στο καλοκαίρι επιχείρησε να τον αρπάξει από τη Φιορεντίνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK