Στους υποψηφίους αντί-Σαμπάολι και ένας πρώην "ερυθρόλευκος"

Ο Χόρχε Σαμπάολι τέλειωσε απ' τον πάγκο της Αργεντινής και το ζητούμενο πλέον είναι ο αντικαταστάτης του! Ποιος θα τον διαδεχθεί με στόχο να "γιατρέψει" μια αρρωστημένη κατάσταση.

Στους υποψηφίους αντί-Σαμπάολι και ένας πρώην "ερυθρόλευκος"
ΑΡ

Οι ώρες του Χόρχε Σαμπάολι στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής είναι μετρημένες, αφού σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας μόνο τα τυπικά απομένουν μέχρι να αποτελέσει και οριστικά παρελθόν.

Δεν ήταν άλλωστε μυστικό. Τόσο η κάκιστη εικόνα που επέδειξε η ομάδα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παρά το γεγονός ότι προκρίθηκε στους "16" της διοργάνωσης όσο και οι άσχημες σχέσεις που διατηρεί με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές οδήγησαν στο τέλος μιας προβληματικής συνεργασίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο 58χρονος τεχνικός μετά το... νοκ άουτ χτύπημα της Γαλλίας είχε τετ-α-τετ συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Κλαούντιο Φαμπιάν Ταπία στην οποία του έκανε γνωστή την πρόθεσή του να αποχωρήσει. Βγάζοντας από πάνω του το βάρος της αποζημίωσης.

Μετά τι; Ποιος πρόκειται να αναλάβει το τιμόνι στην επόμενη ημέρα της "αλμπισελέστε"; Η λίστα απαρτίζεται από 3+1 ονόματα, με τον έναν εξ αυτών να έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για...

- τον Αλεχάντρο Σαμπέγια, που στο Προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο οδήγησε την Αργεντινή στον τελικό χάνοντας στην παράταση από τη Γερμανία

- τον Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης, η περίπτωση του οποίου έχει ενθουσιάσει τους Αργεντινούς φιλάθλους

- ο Μαρσέλο Ντανιέλ Γκαγιάρδο, νυν προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ και...

- ο πρωτάρης Εστεμπάν Καμπιάσο που όμως γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις.

Λέτε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK