Τον Μπολτ στο FIFA δεν θα τον προλαβαίνεις

Αν ο Γιουσέιν Μπολτ πείσει τους ανθρώπους της Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς στα δοκιμαστικά τεστ που θα υποβληθεί, τότε μοιραία θα συμπεριληφθεί στο νέο FIFA. Προοπτική που έχει ενθουσιάσει τους εκατομμύρια λάτρεις του συγκεκριμένου videogame λόγω των πιθανών στατιστικών του.

Από τους στίβους ταχύτητας, στους ποδοσφαιρικούς.

Το όνειρο του Γιουσέιν Μπολτ να παίξει μπάλα σε επαγγελματικό επίπεδο ενδέχεται να γίνει πολύ σύντομα πραγματικότητα, με τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ να... επιταχύνει ώστε να περάσει επιτυχώς απ' τα δοκιμαστικά τεστ διάρκειας έξι εβδομάδων στην Αυστραλία για τους Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς.

Το θέλει. Το κυνηγάει. Το προσπαθεί πολύ. Άλλωστε αυτός είναι ο μεγαλύτερος του στόχος από τότε που αποσύρθηκε απ' τον στίβο και απ' ότι φαίνεται δεν θα το βάλει κάτω μέχρι να το πετύχει. Πάντως, έχει δοκιμάσει ήδη την τύχη του δύο φορές. Στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και την νορβηγική Στρέμσγκοντσετ, αλλά δεν κατάφερε να πείσει.

Τρίτη και... φαρμακερή για την "αστραπή", που εφόσον τα καταφέρει θα συμπεριληφθεί στο καινούργιο videogame, FIFA 19. Περιττό να σας αναφέρουμε ότι αυτή η προοπτική έχει ενθουσιάσει όσους ασχολούνται με το συγκεκριμένο franchise.

Γιατί; Επειδή ο Μπολτ δεν θα πιάνεται ούτε... με λάσο, κάνοντας την ζωή του εκάστοτε αντίπαλου μαρτύριο. Ήδη τα πρώτα ρεύματα ενθουσιασμού έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα social media, με σχόλια του τύπου: "Το όνειρο να συμπεριληφθεί ο Μπολτ στο παιχνίδι είναι πολύ κοντά" και "Μακάρι να συμβεί", να κατακλύζουν το Twitter.