Δημοσιογράφος έκανε την πιο unfair ενέργεια της χρονιάς με θύμα τον Κουτίνιο!

Ο Φιλίπε Κουτίνιο άφησε την Λίβερπουλ για να πάει στην Μπαρτσελόνα όμως το παρελθόν του τον καταδιώκει, αν κρίνει κανείς από το "πέσιμο" που δέχτηκε από δημοσιογράφο (VIDEO)!

Δημοσιογράφος έκανε την πιο unfair ενέργεια της χρονιάς με θύμα τον Κουτίνιο!

Ο φιλικός αγώνας της Βραζιλίας στο Βερολίνο πήγε εξαιρετικά για τον Φιλίπε Κοουτίνιο αφού ήταν στο αρχικό σχήμα της "Σελεσάο" (έγινε αλλαγή στο 73' από τον Ντόουγκλας Κόστα) και το φινάλε τον βρήκε να πανηγυρίζει την νίκη της εθνικής του ομάδας με 1-0 απέναντι στην κάτοχο του παγκόσμιου τίτλου Γερμανία.

Λίγα λεπτά όμως μετά το τελευταίο σφύριγμα έλαβε χώρα ένα περιστατικό που μάλλον θα θέλει να το ξεχάσει το συντομότερο δυνατό, με τον ίδιο να πέφτει θύμα μίας ατυχούς έως κακόγουστης έμπνευσης ενός δημοσιογράφου.

Ο εν λόγω κύριος τον πλησίασε και τον... γράπωσε στη μεικτή ζώνη για να του δείξει ένα video με έναν οπαδό της Λίβερπουλ να τραγουδάει για τον Σαλάχ, τον Μανέ και τον Φιρμίνο θυμίζοντας πως "Έχουμε πουλήσει τον Κοουτίνιο".

Προφανώς η συγκεκριμένη ενέργεια δεν άρεσε καθόλου στον νυν μεσοεπιθετικό της Μπαρτσελόνα (για χάρη του οι Καταλανοί πλήρωσαν 150.000.000 ευρώ την αγγλική ομάδα τον Ιανουάριο) και το έδειξε χωρίς δισταγμό, απαντώντας αρνητικά σε ερώτηση για το αν του άρεσε το video που του παρουσιάστηκε...

Η UNFAIR ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΕ ΚΟΥΤΙΝΙΟ:

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK