Το όνειρο έγινε πραγματικότητα: το 6χρονο παιδί συναντησε τον ήρωά του, Μέσι!

Ο Μουρτάζα Αχμάντι, που είχε μπει στις καρδιές όλων των φιλάθλων φορώντας φανέλα φτιαγμένη από πλαστική σακούλα με τα χρώματα της Αργεντινής και το "10" στην πλάτη, συνάντησε τον Μέσι (VIDEO).

H στιγμή που περίμενε ο πιτσιρικάς αλλά και όλοι οι ποδοσφαιρικοί φανς ανά την υφήλιο έφτασε. Έναν χρόνο αφότου έγινε γνωστός ο 6χρονος Αφγανός Μουρτάζα Αχμάντι, για το γεγονός ότι φόρεσε φανέλα της εθνικής Αργεντινής με το Νο 10 στην πλάτη όπου ήταν φτιαγμένη από πλαστική σακούλα, είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά το μεγάλο του είδωλο.

Μετά το "ορεκτικό" που ήταν μία φανέλα της Μπαρτσελόνα υπογεγραμμένη από τον Λιονέλ Μέσι η οποία είχε φτάσει στα χέρια του, την Τρίτη (13/12) ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον 29χρονο Αργεντινό σούπερ σταρ στη Ντόχα, χάρη σε πρωτοβουλία της Επιτροπής Διοργάνωσης του Μουντιάλ του 2022.

"Αυτή είναι η εικόνα που ήθελε όλος ο κόσμος να δει. Το 6χρονο παιδί που ονειρεύτηκε να συναντήσει τον ήρωά του, τον Μέσι, βλέπει το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα", δήλωσε άνθρωπος της επιτροπής διοργάνωσης του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο ΜΕΣΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗ ΝΤΟΧΑ ΤΟ 6ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ:

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!