Αρπάζει τον Οσκάρ από την Τσέλσι με 52.000.000 λίρες!

Λεφτά υπάρχουν... στην Κίνα! Αγγλικό μέσο αποκάλυψε πως ο Οσκάρ θα πάρει μεταγραφή στην Shanghai SIPG, με την ομάδα του Βίλας-Μπόας να δίνει 52.000.000 λίρες στην Τσέλσι!

Η Τσέλσι είχε αποκτήσει τον Οσκάρ από την Ιντερνασιονάολ το 2012 δαπανώντας ένα ποσό κοντά στα 25.000.000 ευρώ και 4,5 χρόνια αργότερα είναι έτοιμη να κερδίσει υπερδιπλάσια για τον παίκτη.

Αυτό χάρη στην σούπερ προσφορά που της έγινε από την Κίνα, με την Shanghai SIPG του (πρώην προπονητή της Τσέλσι) Αντρέ Βίλας-Μπόας να δίνει το εκπληκτικό ποσό των 52.000.000 λιρών (62.270.000 ευρώ) στους Λονδρέζους, ποσό που είναι αδύνατο να αρνηθούν για έναν παίκτη μάλιστα που δεν είναι μέσα στα βασικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε.

Το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ αναφέρει πως ο 25χρονος Βραζιλιάνος άσος θα μετακομίσει στην Κίνα τον Ιανουάριο και θα αμείβεται με 6.000.000 ευρώ το χρόνο, ενώ στη νέα του ομάδα (δεν υπάρχουν ανακοινώσεις αλλά όλοι θεωρούν κλεισμένο το deal) θα έχει για συμπαίκτη τον συμπατριώτη του, Χουλκ.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.