Μπόνους 3.500.000 ευρώ σε κάθε παίκτη για την άνοδο στη Β'!

Ίσως το μεγαλύτερο μπόνους στην ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου δόθηκε στους παίκτες της Meixian Techand για την άνοδό τους στη δεύτερη κατηγορία του κινεζικού πρωταθλήματος.

Τελικά τα γιέν στην Κίνα είναι πάρα πολλά. Κυρίως τα... μαύρα!! Όχι μόνο στην κορυφαία κατηγορία, αλλά και στις μικρότερες αν κρίνουμε από το  εξωπραγματικό πριμ που έλαβαν οι ποδοσφαιριστές της Meixian Techand για την άνοδό τους απο την τρίτη στη δεύτερη κατηγορία.

Συγκεκριμένα, κάθε παίκτης τηςε εισέπραξε ένα μπόνους που έφτανε τα 3.500.000 ευρώ μετά την εξασφάλιση της ανόδου, ενώ σχεδόν όλοι αφού παρέλαβαν τα χρήματα άρχισαν να ανεβάζουν selfies στα social media αγκαλιά με αυτά. Κάτι αντίστοιχο έχουμε συνηθίσει από τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ.'Ανετα πάντως τους λές και ... Κινέζους νεόπλουτους...

Το καλύτερο; Τα χρήματα του μπόνους δεν μπήκαν στον τραπεζικό λογαριασμό του κάθε ποδοσφαιριστή της αλλά αυτός πέρασε απο τα Γραφεία της  Meixian Techand και τα παρέλαβε σε σακκο'υλες...

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.