Ο Ιντέγε "κάθεται" και παίρνει 3.500.000 ευρώ

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Μπράουν Ιντέγε, έχει έρθει σε ολική ρήξη με την Τιαντζίν Τεντά και από την πρώτη ομάδα έχει υποβιβαστεί στις "ρεζέρβες". Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο παχυλός μισθός του δεν συνεχίζει να μπαίνει κανονικά.

Ο Ιντέγε "κάθεται" και παίρνει 3.500.000 ευρώ

Αγωνιστικά, ο Μπράουν Ιντέγε δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του. Επαγγελματικά πάντως συνεχίζει να θεωρείται πάρα πολύ πετυχημένος, αφού συνεχίζοντας να είναι στις "ρεζέρβες" της ομάδας που αγωνίζεται στην Κίνα, ο μισθός του παραμένει... ακλόνητος και στο τέλος της πρώτης σεζόν του στην Άπω Ανατολή ο θα έχει λάβει 3.500.000 ευρώ!

Η Τιαντζίν Τεντά έπαιξε το Σάββατο (22/7) με την Τσονγκίνγκ Λιφάν, ηττήθηκε 2-1 και στην κορυφή της επίθεσης έπαιξαν ο Ατσεαμπόνγκ με τον Ντινιέ.

Ο Ιντέγε ήταν εκτός αποστολής, προπονείται με τη β' ομάδα και πλέον δεν πιάνει θέση ξένου, καθώς ο Ατσεαμπόνγκ, που πήγε δανεικός από την Άντερλεχτ, πήρε τη θέση του.

Οι ημέρες του πρώην φορ του Ολυμπιακού είναι μετρημένες στην Κίνα, αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι τη δεδομένη στιγμή κάθεται (πάνω στο συμβόλαιό του), παρόλα αυτά εισπράττει 3.500.000 ευρώ.

Photo Credits: (AP Photo/Yorgos Karahalis)

News 24/7

24MEDIA NETWORK