Οι Κινέζοι θέλουν να πάρουν Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Λίγες ώρες μετά την ατάκα του Κριστιάνο Ρονάλντο πως θέλει να γίνει συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι, ήρθε δημοσίευμα από την Κίνα, που το χρήμα ρέει με... ουρά, που αναφέρει πως οι δυο άσοι είναι πιθανό να βρεθούν στην Ασία!

Οι Κινέζοι θέλουν να πάρουν Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!
messi cristiano ronaldo

Ο Πορτογάλος επιθετικός πήρε την τέταρτη "Χρυσή Μπάλα" της καριέρας του και στο πλαίσιο των δηλώσεων πέταξε μία μίνι... βόμβα.

"Θα ήταν ενδιαφέρον να παίξουμε μαζί (εννοεί τον Μέσι) στην ίδια ομάδα. Πιστεύω πως οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές πρέπει να αγωνίζονται μαζί", είπε χαρακτηριστικά στο France Football.

Λίγες ώρες αργότερα, δημοσιεύματα από την Κίνα άρχισαν να αναλύουν τις πιθανότητες να δούμε τα επόμενα χρόνια τους δυο άσους στο πρωτάθλημα τους. Από οικονομικής άποψης δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα, αφού πλέον οι Κινέζοι έχουν ένα από τα ακριβότερα πρωταθλήματα στον κόσμο, με σούπερ συμβόλαια και μεταγραφές εκατοντάδων εκατομμυρίων.

Το θέμα είναι το... timing. Ο Μέσι για παράδειγμα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα που λήγει το 2018. Από την άλλη πλευρά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανανέωσε πρόσφατα μέχρι το 2021.

Έτσι και καταφέρουν το... θαύμα με τον πρώτο, δεν αποκλείεται σε 1-2 χρόνια από τώρα να πάνε για το "μπαμ" και με τον δεύτερο. Όπως είπαμε χρήμα υπάρχει, το θέμα είναι να βρεθεί και διάθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK