Πουλίδο... reloaded 868 ημέρες μετά!

Ο Άλαν Πουλίδο είχε λείψει στους φιλάθλους του Μεξικού τα δύο τελευταία χρόνια όμως πλέον βρίσκεται και πάλι στην πατρίδα του και τα ξημερώματα της Κυριακής πήρε το βάπτισμα του πυρός με τη φανέλα της Τσίβας. Δείτε videos με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.

Πουλίδο... reloaded 868 ημέρες μετά!

Η 11η Σεπτεμβρίου 2016 είναι μία ημερομηνία που θα θυμάται για αρκετό καιρό ο Άλαν Πουλίδο αφού αυτή σηματοδότησε την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της χώρας του 868 ημέρες μετά το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του εκεί.

Πουλίδο... reloaded 868 ημέρες μετά!

Ο 25χρονος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της Τσίβας στην αναμέτρηση κόντρα στην Τζαγκουάρες Τσιάπας για την 8η αγωνιστική του μεξικανικού πρωταθλήματος, με τον 25χρονο φορ να μπαίνει ως αλλαγή στο 60' στη θέση του Ζαλντίβαρ και να αγωνίζεται για πάνω από μισή ώρα.

Η ομάδα του πήρε τη νίκη με 2-0 χάρη σε γκολ των Τσισνέρος (7') και Μπρισουέλα (27'), ενώ ο Πουλίδο από την πλευρά του είχε 10/13 ολοκληρωμένες πάσες και 3 σουτ (δεν βρήκε κάποιο το στόχο) ενώ ήταν και δημιουργός τριών ευκαιριών για την ομάδα του.

Ο κόσμος στο "Estadio Chivas" τον υποδέχτηκε θερμά όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο video:

News 24/7

24MEDIA NETWORK